ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ COCA COLA...!!!



Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας....


20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή

40 λεπτά: Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα.Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

60 λεπτά: Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερο σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου.

 Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε στα κόκκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό. Δεδομένου ότι το rave μέσα σας πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια.

 Στην υγειά σας......

http://www.ramnousia.com

Γκρέμισε το σπίτι του για να βρει θησαυρό!

Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται το έργο της κατεδάφισης της οικίας 60χρονου στον Πλατύκαμπο.
Ο ιδιοκτήτης της παλιάς οικίας πιστεύει ότι στα θεμέλιά της κρύβεται μεγάλος θησαυρός από την περίοδο της τουρκοκρατίας.
Αφού εξασφάλισε όλες τις νόμιμες άδειες, ο μετανάστης από τη Ν. Αφρική ξεκίνησε το γκρέμισμα του σπιτιού του τη Δευτέρα και το έχει πλέον ισοπεδώσει.
Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της επιχείρησης, που διεξάγεται παρουσία και κρατικών λειτουργών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι.
Οι υποστηρικτές του εγχειρήματος ελπίζουν να μην αποδειχθεί... άνθρακας ο θησαυρός, γιατί ο 60χρονος θα έχει, εντωμεταξύ, χάσει το σπίτι του.

Καταλήψεις για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Σε καταλήψεις των γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στη Λάρισα προχώρησαν σήμερα και αναμένεται να προχωρήσουν και αύριο οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Καταλήψεις για τις αποσπάσεις
Σε σχετική ανακοίνωσή του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» επισημαίνεται ότι «οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας λόγω της δραματικής μείωσης του αριθμού των αποσπάσεων αλλά και του τρόπου που πραγματοποιήθηκαν.
Υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τη διαδικασία μοριοδότησης. Συνάδελφοι με λίγα μόρια αποσπάστηκαν στη Λάρισα,, σε αντίθεση με συναδέλφους με περισσότερα μόρια που παρέμειναν στην οργανική τους  θέση.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προχώρησε σήμερα (χθες) σε κατάληψη της Περιφερειακής Δ/σης Εκπ/σης Θεσσαλίας  με τη μαζική συμμετοχή συναδέλφων και σχεδιάζει νέα κατάληψη για αύριο (σήμερα) Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011.Εκφράζοντας τη βούληση της εκπαιδευτικής κοινότητας, καλούμε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
1.Να παρέμβει στο ΥΠΔΜΘ , ώστε να συνεδριάσει άμεσα το ΚΥΣΠΕ για την κάλυψη των λειτουργικών κενών με ενιαίο τρόπο υπολογισμού μορίων.2 Να κηρύξει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Πέμπτη  1 -9-20113.Να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη ευαισθησία οι συνάδελφοι σε χηρεία λόγω θανάτου με ανήλικα παιδιά.4.Θα είναι αιτία πολέμου η κάλυψη των λειτουργικών κενών με αναπληρωτές , τη στιγμή που δεν ικανοποιήθηκαν όλες  οι αιτήσεις απόσπασης μονίμων εκπαιδευτικών».
Σε άλλη ανακοίνωση του Συλλόγου υπογραμμίζεται ότι «τα κενά ανέρχονται σε 250 και από αυτά καλύφθηκαν μόνο τα 119. Πρωτοφανής, παράλογη και ανάλγητη συμπεριφορά του υπουργείου προς τους μαθητές του νομού μας, που θα στοιβαχτούν στις αίθουσες  με υπερπληθωρικά τμήματα».

Προβλήματα από την καταιγίδα

Προβλήματα από την καταιγίδαΗ σφοδρή καταιγίδα που πλήττει αυτή τη στιγμή την Λάρισα έχει προξενήσει αρκετές ζημιές σε δένδρα τόσο στο κέντρο της πόλης (οδός Κούμα) όσο και στις συνοικίες (Νεάπολη). Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχθεί πολλές κλήσεις από συμπολίτες μας.


.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η Νέα Υόρκη πόλη-φάντασμα περιμένει τον τυφώνα Αϊριν!


Η Νέα Υόρκη πόλη-φάντασμα περιμένει τον τυφώνα Αϊριν! (pics)
Τί και αν πρίν από λίγο ο περιβόητος τυφώνας Αϊριν υποβαθμίστηκε σε τροπική καταιγίδα; 8 άτομα έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους, 9.000 πτήσεις ακυρώθηκαν, 3 εκ. άνθρωποι θα μείνουν δίχως ρεύμα, σε μια καταστροφή που θα κοστίσει δισεκατομμύρια στην ήδη πληγωμένη αμερικανική οικονομία.
Η αμερικάνικη μεγαλούπολη, θυμίζει πόλη φάντασμα καθώς οι γεμάτοι κόσμο και ζωντάνια δρόμοι της έχουν ερημώσει.
Δείτε τη Νέα Υόρκη, όπως δεν την έχετε δεί ποτέ ξανά, σε φωτογραφίες που μοιάζουν να βγήκαν κάποια ταινία καταστροφής ή τρόμου !

Tην πρώτη φωτογραφία μας έστειλε μάλιστα  Έλληνας, o οποίος είχε το θάρρος να βρεθεί χθες μπροστά από την είσοδο του Mητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης.
IMG_1276


154f5f7152482313f70e6a70670094fa
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ