ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Βολές κατά Σουφλιά και «έμμισθους» της ΝΔ


Για ωμή παρέμβαση από «βουλευτές Επικρατείας» την προεκλογική περίοδο στο νομό μίλησε το μεσημέρι (Θεσσαλία Τηλεόραση) ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Αγοραστός. «Ένα μεγάλο, τιμώμενο, σεβαστό στέλεχος της παράταξης πρέπει να΄ναι πάνω από όλα και πάνω από όλους»


επισήμανε ο κ. Αγοραστός φωτογραφίζοντας τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ και πρώην υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά. Επίσης ο κ. Αγοραστός άφησε αιχμές για γαλάζιους που «άγονταν και φέρονταν από συμφέροντα», ενώ βολές εξαπέλυσε και σε όσους μπήκαν στο κόμμα ως «έμμισθοι υπάλληλοι».

Όσο για το μέλλον του, ο κ. Αγοραστός επισήμανε πως θα γυρίσει στο Πανεπιστήμιο…

Στη πρώτη γραμμή

Στην πρώτη γραμμή της μάχης για την παράταξη θα εξακολουθεί να βρίσκεται ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Αγοραστός, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής, σύμφωνα με δηλώσεις του τις τελευταίες ημέρες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός τονίζει ότι η πολιτική του καριέρα δεν σταμάτησε εδώ αλλά δεν παραλείπει να αναφέρει ότι «πολλοί απογοητεύτηκαν από την πολιτική, κανένας από την επιστήμη», επισημαίνοντας ότι θα ασχοληθεί εκ νέου με την επιστήμη του, καθώς είναι αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σε ό, τι αφορά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα για την εκλογή νέου προέδρου και για την επίλυση των εσωκομματικών ζητημάτων, ο κ. Αγοραστός υπογραμμίζει ότι θα χρειαστεί να γίνει υπέρβαση του «εγώ» αρκετών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ότι θα πρέπει να υπερισχύσει η ενότητα, η ομοψυχία και η συνοχή, προκειμένου το κόμμα να καταλήξει δυνατότερο από την πρόσφατη «δοκιμασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ