ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαρόζο: "Αν η Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύεις της θα πρέπει να μείνει στην οικογένειά μας"

Τι αναφέρει ο πρόεδρος της Κομισιόν για την Ελλάδα σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ποιο θεωρεί ότι πρέπει να είναι το μέλλον της ΕΕ
"Αν η Ελλάδα εξαλείψει κάθε αμφιβολία σχετικά με την προσήλωσή της στις μεταρρυθμίσεις και αν οι άλλες χώρες εξαλείψουν κάθε αμφιβολία για την αποφασιστικότητά τους να παραμείνει στο ευρώ, μπορούμε να τα καταφέρουμε" σημειώνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο.
 Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι "αν η Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύεις της θα πρέπει να μείνει στην οικογένειά μας".
Ο κ. Μπαρόζο σημειώνει ότι η ΕΕ "χρειάζεται ανάπτυξη" και προσθέτει: "Σε εθνικό επίπεδο αυτό σημαίνει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που αναβάλλονταν επί δεκαετίες, σημαίνει αντιμετώπιση οργανωμένων συμφερόντων και μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας για να επιτύχουμε το συνδυασμό ασφάλειας και ευελιξίας".
Σε ότι αφορά το μέλλον της Ευρώπης ο κ Μπαρόζο τονίζει ότι "θα πρέπει να στραφούμε προς την ομοσπονδία εθνικών κρατών. Προς το σκοπό αυτό θα απαιτηθεί νέα συνθήκη. Η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι τεχνοκρατική, γραφειοκρατική, διπλωματική. Πρέπει να είναι ακόμη πιο δημοκρατική". 
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ