ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Πάνω από 500.000 οι επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών»

alt
Ο «Μύλος των Ξωτικών» είναι πλέον και στην συνείδηση όλων η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα. Το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο και το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι το μεσημέρι της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τον αριθμό 500.000!!!
Ο μεγάλος στόχος της διοργάνωσης επετεύχθη και μάλιστα πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η αγάπη και το αγκάλιασμα του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 
Καθημερινά η πόλη των Τρικάλων και ο Μύλος «πλημμυρίζουν» από δεκάδες χιλιάδες χαμόγελα παιδιών και από επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Φέτος έφτασαν και τα πρώτα οργανωμένα γκρουπ από το εξωτερικό επιβεβαιώνοντας την διάθεση όλων να επισκεφτούν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παιχνιδιών και γλυκισμάτων του Αι Βασίλη.
alt
Οι 500.000 μέχρι στιγμής επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών» αποτελούν για την Οργανωτική Επιτροπή και μια τεράστια ευθύνη. Χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στα θέματα ασφάλειας και ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, θα συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε η διοργάνωση να ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές προσδοκίες όλων.
Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala ΑΕ ευχαριστούν θερμά τους πρώτους 500.000 και πλέον, μικρούς και μεγάλους φίλους του Μύλου και υπόσχονται ποιοτικές δράσεις και όμορφες εκπλήξεις μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.
Πηγή: thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ