ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Φεστιβάλ Πηνειού για την αλληλεγγύη


Φεστιβάλ Πηνειού για την αλληλεγγύη
Η πρώτη συνάντηση για την διοργάνωση του Φεστιβάλ Πηνειού 2013 πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των συνδιοργανωτών φορέων του Φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φετινού Φεστιβάλ Πηνειού και η κεντρική θεματική του ενότητα. Έτσι λοιπόν το Φεστιβάλ ξεκινήσει με τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στις 15 Ιουνίου 2013 και το κύριο μέρος του θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 23 Ιουνίου 2013.

 Το δε θεματικό του αντικείμενο φέτος θα είναι η Αλληλεγγύη, αφού στις εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος Τράπεζα δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης (όπου θα συγκεντρώνονται προσφορές προϊόντων ή υπηρεσιών) και βεβαίως το σύνολο σχεδόν των δράσεων και των διοργανωτών και των συνδιοργανωτών φορέων θα έχει ως κεντρικό άξονα τις δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.
Παράλληλα ορίστηκε και η περίοδος λειτουργία του Παραδοσιακού Χωριού (στην κεντρική πλατεία της Λάρισας) από τις 25 έως τις 30 Απριλίου 2013, όπου θα συμμετέχουν και φέτος συνεταιριστικές και γυναικείες οργανώσεις καθώς και οι κοινωνικές δομές του Δήμου και ευρύτερα της περιοχής.
Η επόμενη συνάντηση των συνδιοργανωτών φορέων ορίστηκε για τις 15 Μαρτίου 2013 στη 1 μ.μ.

 Πηγή:  http://www.larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ