ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Run Greece: Ρεκόρ στη Λάρισα


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές του Run Greece στη Λάρισα αφού περισσότεροι από 2.700 δρομείς θα τρέξουν την Κυριακή στον αγώνα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.
Το πρώτο ρεκόρ της φετινής διοργάνωσης Run Greece «έπεσε» στον αγώνα της σειράς στη Λάρισα που παίρνει εκκίνηση την Κυριακή 30 Μαρτίου με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ, την υποστήριξη της Δημοτικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, φορέων της περιοχής και της WIND Ελλάς χορηγού των αγώνων. 
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.600 και κατά πολύ τις αντίστοιχες του 2013 που δεν ξεπέρασαν τις 2.000 πράγμα που δείχνει την ανταπόκριση που έχει αυτός ο αγώνας στους δρομείς της περιφέρειας.


Στην Θεσσαλική πρωτεύουσα θα βρίσκεται και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου υποστηρίζοντας με την παρουσία της τον θεσμό ενώ παρών θα είναι και ο Λαρισαίος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.
Στην γραμμή της εκκίνησης στα 10χλμ θα βρεθεί η 3η νικήτρια των πανευρωπαϊκών νέων στα 10χλμ Αναστασία Καρακατσάνη που στο αντίστοιχο αγώνισμα ήταν νικήτρια το 2013 καθώς και ο περσινός νικητής στα 10χλμ Κώστας Αμτζόπουλος.
Η Μαρία Ζωγραφάκη θα επιχειρήσει για δεύτερη χρονιά να κερδίσει τα 5χλμ καθώς θα συμμετάσχει και στον φετινό αγώνα ενώ ο πρωταθλητής στα 3.000μ στιπλ Ιάσων Ιωαννίδης θα επιχειρήσει μεταξύ των άλλων να επικρατήσει στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών.
Εκτός των αθλητών που θα διεκδικήσουν τη νίκη στον αγώνα της Λάρισας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος της πόλης Κώστας Τζανακούλης θα «ηγηθούν» των άλλων συμμετεχόντων. Επίσης παλιοί πρωταθλητές της περιοχής όπως η Ασημίνα Βανακάρα, ο Στέλιος Δημότσιος, ο Κώστας Κασσάρος και άλλοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ