ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τουρκική ακταιωρός ρίχνει με κανόνι νερού σε βάρκα με πρόσφυγες

Ντροπή για το ανθρώπινο γένος - Τουρκική ακταιωρός ρίχνει με κανόνι νερού σε βάρκα με πρόσφυγες [vds]Ολοένα και πυκνώνουν οι φωνές κατά της Τουρκίας σε ό,τι αφορά στην διαχείριση της γειτονικής χώρας στο θέμα του προσφυγικού. Κατά πως φαίνεται, όχι μόνο κλείνουν τα μάτια κι αφήνουν τους δουλέμπορους να δρουν ελεύθερα κι ανεξέλεγκτα προωθώντας πρόσφυγες από τον πόλεμο της Συρίας και οικονομικούς μετανάστες στην ελληνική επικράτεια, αλλά δεν διστάζουν ακόμα και να αποπειραθούν να πνίξουν τους πρόσφυγες!
Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει μία τουρκική ακταιωρό να χρησιμοποιεί «κανόνι» νερού κατά βάρκας προσφύγων με μεγάλη πίεση, «σπρώχνοντάς» το φουσκωτό προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Το σοκαριστικό βίντεο έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο πρόσφυγα που βρίσκεται πάνω στο φουσκωτό. Την ίδια ώρα, οι συμπολίτες μας στα νησιά του Αιγαίου έχουν κάνει αυτοσκοπό το να σώσουν τους πρόσφυγες, να τους υποδεχθούν, να τους περιθάλψουν και να τους βοηθήσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για τον τελικό προορισμό τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ