ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κομματικές ταυτότητες!


Τις κομματικές τους ταυτότητες κατέθεσαν τα μέλη της ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών Λάρισας, όπως διαβάσαμε και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Σε κάποιο σημείο μάλιστα αναφέρουν:

Κομματικές ταυτότητες! «Η επιλογή της κυβέρνησης να πάρει οριστικό διαζύγιο από εκείνες τις δυνάμεις που την στήριξαν και την ανέδειξαν, είναι κάτι περισσότερο από προφανής. Ως εκ τούτου η ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών Λάρισας δεν είναι διατεθειμένη να βαδίσει στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξε η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ…»

Τι εννοούν λέγοντας ότι ανέδειξαν την Κυβέρνηση; Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι συνδικαλιστές όλων των παρατάξεων ότι έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους στην κατάντια του δημόσιου τομέα;

Δεν είδαμε, βέβαια, να καταθέτουν τις κομματικές τους ταυτότητες όταν οι κυβερνήσεις προσλάμβαναν προσωπικό στον ΟΣΕ χωρίς να χρειάζεται, ή όταν κάποιοι αμείβονταν με δυσανάλογα υψηλούς μισθούς σε σχέση με την εργασία τους.

Στην Ελλάδα όμως της υπερβολής, έναν από τους πιο δημοκρατικούς θεσμούς όπως είναι ο συνδικαλισμός, το καταντήσαμε απλά, μοχλό πίεσης, διαπλοκής και υπόγειας συναλλαγής.

Και τώρα, στο ΠΑΣΟΚ έλαχε, που κυρίως τους ανέθρεψε, να προσπαθεί να τους «καταστείλει» κάνοντας λόγο (Πάγκαλος) για εκατό άτομα που απειλούν και εκβιάζουν την Κυβέρνηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ