ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

"Μικρός Πρίγκιπας" αλληλεγγύης και ελπίδας!


little prince nlittle prince 2  nΉταν μια εξαιρετική παράσταση αλληλεγγύης και ελπίδας. Αλληλεγγύης, γιατί συνεργάστηκαν δύο  ανεξάρτητες κινήσεις πολιτών, οι "Ενεργοί Πολίτες Λάρισας" και η "Κοινή Δράση Μακρυχωριτών", χωρίς ανταγωνισμούς και ...πρωτεία.
Αλληλεγγύης, γιατί σε μια δύσκολη μέρα με παράλληλες εκδηλώσεις (λόγω Αποκριάς) προσήλθαν πολλοί συμπολίτες συμβάλλοντας στη συγκέντρωση μεγάλης ποσοτητας τροφίμων και φαρμάκων που μοιράστηκαν οι δύο κινήσεις για την ενίσχυση οικονομικά ανήμπορων συμπολιτών τους (αυτό ήταν το αντίτιμο του εισιτηρίου).
Ελπίδας, γιατί νέα παιδιά, μαθητές, δημιούργησαν μια εξαιρετική παράσταση που βασίστηκε στο γνωστό λογοτεχνικό έργο  «Ο Μικρός Πρίγκηπας» με την πολύτιμη εθελοντική βοήθεια του γνωστού ηθοποιού Σταύρου Νικολαΐδη. Με επαγγελματικότητα, αν και πρωτάρηδες, απέδωσαν μοναδικά το πολυσήμαντο έργο και εντυπωσίασαν με ανύπαρκτα σκνηνικά και εφέ και με κουστούμια και υλικά που σχεδίασαν τα ίδια τα παιδιά.
Ελπίδας επίσης, γιατί μια κίνηση πολιτών έδρας "μικρού"δήμου δημιούργησε ένα ανοιχτό παιδικό θεατρικό εργαστήρι, αναδεικνύοντας τι σημαίνει αλληλλεγύη και στον πολιτισμό και την αναγκσιότητα δημιουργίας παιδικής ερασιτεχνικής σκηνής και σε άλλες περιοχές.
Πηγή: http://energw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ