ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας ο Απόστολος Καλογιάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας ο Απόστολος Καλογιάννης
Πλειοψήφησε με την δεύτερη ψηφοφορία του Γιώργου Σούλτη και θα ηγηθεί του εγχειρήματος της συμπαράταξης για την ανατροπή στο δήμο (PHOTO) Ειδικότερα, στη δεύτερη ψηφοφορία ψήφισαν 233 εκλέκτορες και ο Απόστολος Καλογιάννης έλαβε 139 ψήφους έναντι 94 του Γιώργου Σούλτη, ενώ δεν βρέθηκε κανένα λευκό.
Υπενθυμίζεται οτι στην πρώτη ψηφοφορία είχαν ψηφίσει 236 εκλέκτορες, 5 ψηφοδέλτια βρέθηκαν λευκά, ο Απόστολος Καλογιάννης έλαβε 130 ψήφους και ο Γιώργος Σούλτης 101 ψήφους.


SANYO DIGITAL CAMERA
Καταχειροκροτούμενος και έντονα συναισθηματικά φορτισμένος, ο νέος υποψήφιος δήμαρχος τόνισε οτι «έδωσα πολλές αγώνες και συμμετείχα σε πολλές εκλογές στη ζωή μου. Αυτή η μάχη είναι η πιο όμορφη γιατί είναι μια μάχη ενωτική. Δεσμεύομαι οτι θα είμαι ο πρώτος μεταξύ ίσων και οτι συλλογικά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, μια γροθιά και μια καρδιά, τόσο για το πρόγραμμα, όσο και για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σούλτης ξεκαθάρισε οτι «θα είμαστε μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις και δεν πρέπει σε αυτή την προσπάθεια να μην φύγει ούτε ένας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το πνεύμα που δουλέψαμε μέχρι τώρα».
Νωρίτερα, ξεκίνησε στις 12 περίπου το μεσημέρι η διαδικασία της εκλογής για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου, μεταξύ του Γιώργου Σούλτη και του Απόστολου Καλογιάννη, από τους συνολικά 240 εκλέκτορες που απαρτίζουν το σώμα των εκλεκτόρων των τριών δημοτικών παρατάξεων «Λαρισαίων Πόλις», «Ενωτική Πρωτοβουλία» και «Πράσινη Πόλη».

Η σημερινή διαδικασία έγινε μέσα σε απόλυτα ήρεμο αλλά και ενωτικό κλίμα, αν κρίνει κανείς από το ζεστό χειροκρότημα που έλαβαν και οι δύο υποψήφιοι κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους.
Όπως άλλωστε επεσήμανε ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Δημήτρης Τάχος, «σήμερα, καλούμαστε να επιλέξουμε τον έναν από τους δύο άξιους»!
Και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι τόνισαν στις ομιλίες τους την πίστη τους στο κείμενο της Κοινής Διακήρυξης που ομόφωνα υπερψήφισαν οι ολομέλειες και των τριών παρατάξεων, καθώς και την ανάγκη να υπάρξει ανατροπή στη δημαρχιακή αρχή της πόλης.
SANYO DIGITAL CAMERA
Ο Γιώργος Σούλτης επεσήμανε ότι «αν δεν τα καταφέρουμε, υποθηκεύουμε τα μέλλον των παιδιών μας. Ο δήμαρχος δεν είναι το σημαντικότερο σε αυτό μας το εγχείρημα, αλλά οι πολιτικές και το πρόγραμμα. Είμαι έτοιμος να αναλάβω και πιστεύω ότι διαθέτουμε την καλύτερη, την πιο δεμένη και την πιο συμπαγή ομάδα, ώστε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο την ενότητα αλλά και την διεύρυνση του εγχειρήματος».
SANYO DIGITAL CAMERA
Από την πλευρά του, ο Απόστολος Καλογιάννης τόνισε ότι «στο δήμο δεν πρέπει απλά να αλλάξουν πρόσωπα αλλά οι πολιτικές, καθώς στη Λάρισα παρατηρούνται πλέον φαινόμενα ανθρωπιστικής κρίσης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αργοπεθαίνει, καθώς αναγκάζεται να λειτουργεί με το 30 % των πόρων που διέθετε προ τετραετίας».
Ο κ. Καλογιάννης άσκησε επίσης σκληρή κριτική εναντίον της υποψήφιας δημάρχου Λάρισας Ρένας Καραλαριώτου, με αφορμή όσα ανακοίνωσε πρόσφατα στην εκδήλωσή της στο Δημοτικό Ωδείο.
Τέλος, τόνισε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος θα πρέπει να ενώνει και να εμπνέει και ότι, αν εκλεγεί, θα υπηρετήσει τον δήμο συλλογικά και με συνεργατικό πνεύμα.
Αξίζει να τονιστεί ότι και οι δύο υποψήφιοι δεσμεύτηκαν ότι θα αποδεχτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα και θα συνεχίσουν να εργάζονται για την επιτυχία του εγχειρήματος.


Πηγή: http://www.onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ