ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Πρόγραμμα 100 ημερών για τον τουρισμό


Την βαρύτητα που δίνει στην τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας τόνισε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος επισκέφθηκε την 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Πρόγραμμα 100 ημερών για τον τουρισμό Ο κ. Κ. Αγοραστός συναντήθηκε με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, ενώ επισκέφθηκε τα περίπτερα των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων της Θεσσαλίας και συνομίλησε με τους παριστάμενους στην έκθεση νομάρχες Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, Καρδίτσας κ. Αλεξάκο, την αντινομάρχη Τουρισμού Μαγνησίας κα Εύη Αδαμάκη-Τζαβέλλα και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Κώστα Λεβέντη.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Εφαρμόζουμε τα υπάρχοντα προγράμματα τουριστικής προβολής όπως έχουν εκπονηθεί από τις Νομαρχιακές Επιτροπές Τουριστικής Προβολής.Προσαρμόζουμε στο νέο σχεδιασμό τις συμμετοχές σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του χειμώνα.

Ενεργοποιούμε τα κανάλια επικοινωνίας και συνεργασίες με τους ανθρώπους και τους φορείς που ως τώρα έχουν κάνει σημαντικότατη δουλειά και περιμένουν την ευρεία στήριξη και τον άψογο συντονισμό από τον κεντρικό φορέα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αρχίζει άμεσα η συμπληρωματική καταγραφή υποδομών ώστε να εφαρμοστεί αλλού πιλοτικά κι αλλού σε πλήρη έκταση το νέο σχέδιο μάρκετινγκ».

Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Θεσσαλίας εξέφρασε για άλλη μια φορά την πεποίθησή του ότι «η Θεσσαλία έχει τα εργαλεία και τις δυνατότητες να σχεδιάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης, κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ