ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σαφής τάση αποκλιμάκωσης των καταλήψεων

Μόλις 23 σχολικές μονάδες στο νομό Λάρισας τελούν υπό κατάληψη την Παρασκευή
Σαφής είναι σήμερα η τάση αποκλιμάκωσης που καταγράφεται μεταξύ των υπό κατάληψη σχολικών μονάδων στην πόλη της Λάρισας και τον υπόλοιπο νομό, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στοιχεία της αρμόδια διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ετσι, ενώ ήδη από την Πέμπτη ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων έπεσε κάτω από το 30, σήμερα Παρασκευή καταγράφηκαν μόλις 23 σχολικές μονάδες υπό κατάληψη.
Η φυσιολογική κόπωση των μαθητών, η παραινέσεις ή οι παρεμβάσεις - με προσήκοντα ή μη τρόπο - εκπαιδευτικών, γονέων ή τοπικών παραγόντων (;), καθώς και η τρομοκρατικού χαρακτήρα εντολή του υπουργείου Παιδείας προκειμένου να διευρευνηθούν ποινικά τυχόν καταστροφές στα σχολεία, το καθένα από τα παραπάνω και όλα μαζί, φαίνεται οτι έπαιξαν το ρόλο τους στη σημερινή αποκλιμάκωση.
Εντωμεταξύ, μετά τις καταγγελίες περί - μικρών πάντως - καταστροφών στο Λύκειο Ελασσόνας, στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έφτασαν σήμερα το πρωί πληροφορίες - καταγγελίες περί καταστροφών στο 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας, που τελεί επίσης υπό κατάληψη. Οι σχετικές πληροφορίες πρόκειται να ελεγχθούν.
Πάντως, το επικείμενο Σαββατοκύριακο τονώνει την ελπίδα κάποιων οτι οι συγκεκριμένες καταλήψεις θα εκτονωθούν με ομαλό τρόπο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ