ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: "Προσοχή! Παίζουν παιδιά"


Φίλες και φίλοι των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
 σας καλούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση – δράση μας που θα πραγματοποιήσουμε την Κυριακή του Θωμά (22 Απριλίου, 11 το πρωί) στη διασταύρωση των πεζόδρομων Πατρόκλου και Ρούσβελτ.
Με το σύνθημα «Προσοχή! Παίζουν παιδιά» θέλουμε να στείλουμε μήνυμα προς όλους (αρχές και πολίτες) ότι όλοι μας έχουμε δικαίωμα να περπατάμε με ασφάλεια στους πεζόδρομους της πόλης μας και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Για το λόγο αυτό παιδιά διάφορων ηλικιών θα ζωγραφίσουν υπό την καθοδήγηση καλλιτεχνών σε επιφάνειες που θα απλωθούν στους πεζόδρομους (και θα εκτεθούν σε δημόσιο χώρο), θα παίξουν μουσική και θα συμμετάσχουν σε θεατρικό παιχνίδι με θέμα την ασφαλή κίνηση στους πεζόδρομους. Ενήλικες θα φυλάξουν τις διασταυρώσεις εμποδίζοντας την κίνηση οχημάτων. 

Πώς μπορείτε να
ανταποκριθείτε ως ενεργοί πολίτες;
1. Να έρθετε την Κυριακή στο χώρο δράσης με τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας. Αν δεν έχετε μικρά παιδιά, ελάτε να περιφρουρήσουμε τη δράση των παιδιών και να χαρούμε την ατμόσφαιρα. 
2. Να συμβάλλετε προσφέροντας υλικά για το ζωγραφικό μέρος της δράσης (πινέλα, τέμπερες, κηρομπογιές ή λαδοπαστέλ και μαρκαδόρους), μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι στα καταστήματα «Χάντρες» (Μ. Αλεξάνδρου 21, έναντι δικαστηρίων) και 48ne@t (25ης Μαρτίου 26) ή να επικοινωνήσετε με το τηλ.6983745802 (κα Καλούδη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ