ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Μεγάλες οι ελλείψεις προσωπικού στην Π.Υ. Λάρισας

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού Λάρισας αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού», αναφέρει σε ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, επισημαίνοντας συγχρόνως

Μεγάλες οι ελλείψεις προσωπικού στην ΠΥΛ ότι ο Α΄ Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρισας που είναι Μητροπολιτικός σταθμός, παραμένει σταθμός Β΄ τάξης σε αντίθεση με άλλες πόλεις, μικρότερες σε έκταση και πληθυσμό, που διαθέτουν Α΄ Τάξης Πυροσβεστικό Σταθμό.

Επίσης στον Α΄ Πυροσβεστικό Σταθμό υπηρετούν 54 αξιωματικοί και πυροσβέστες εκ των οποίων οι 9 είναι μονίμως αποσπασμένοι στο Συντονιστικό Κέντρο Θεσσαλίας.

Το προσωπικό που απομένει, εάν αφαιρεθούν οι πυροσβέστες που υπηρετούν σε διοικητικές θέσεις και αυτοί που εντός των επόμενων μηνών θα συνταξιοδοτηθούν, δεν επαρκεί για να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις.

Για τους παραπάνω λόγους αλλά και για την αύξηση των αναγκών που έχει προκύψει με το κλείσιμο των Τεμπών ρωτά τον υπουργό ο κ. Ροντούλης για ποιο λόγο, η ΠΥΛ είναι υποστελεχωμένη σε τόσο μεγάλο βαθμό, έτσι ώστε παρά τις υπερβολικά φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό της, να κινδυνεύει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην αποστολή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ