ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Συγκεντρώσεις συμπαράστασης για την Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη


Συγκεντρώσεις συμπαράστασης για την Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη
«Ανάσα αξιοπρέπειας» σε Βενετία, Πάντοβα, Νάπολη, Ρώμη, Φρανκφούρτη, Βρέμη, Βρυξέλλες, ΒερολίνοΒενετία, Πάντοβα, Νάπολη, Ρώμη, Φρανκφούρτη, Βρέμη, Βρυξέλλες, Βερολίνο… χιλιάδες είναι οι πολίτες από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις που στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης της νεοεκλεγείσας ελληνικής κυβέρνησης με κεντρικό σύνθημα «μαζί».






Με πανό, πλακάτ και συνθήματα κατά των «εκβιασμών της ΕΕ», Ευρωπαίοι πολίτες συντάσσονται με τους χιλιάδες που έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα και άλλες ελληνικές πόλεις, δίνοντας το «παρών» και παίρνοντας τη δική τους «ανάσα αξιοπρέπειας».



Φωτογραφίες έχουν κατακλύσει τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης με πολυάριθμες συγκεντρώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, που απεικονίζουν τη λαϊκή κινητοποίηση υπέρ της κυβέρνησης της Ελλάδας.



«Η μάχη του ελληνικού λαού είναι και δική μας», γράφει ένα από τα πανό που κρατούν οι διαδηλωτές, «Αφεντικά, εσείς χρωστάτε», «Κατά της ΕΚΤ, κατά της Τρόικα», «Είμαστε όλοι Έλληνες», είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται, ενώ πολλές είναι και οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ που ανεμίζουν στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων.



Μάλιστα, στη Βενετία πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το γερμανικό προξενείο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η ιταλική αστυνομία ώστε να αποφευχθούν επεισόδια.















germanotsolias11/02/201523:00ειμαστε ολοι ελληνες ολοι ΔΥ κηφηνες ... θελουμε και εμεις να πληρωνωμαστε χωρις να δουλευουμε... θελουμε και εμεις να παιρνουμε συνταξη απο τα 50 ... θελουμε και εμεις εφαπαξ 150.000 ... θελουμε και εμεις καταληψης στα πανεπιστημια μας και αιωνιους φοιτητες ... θελουμε και εμεις να δουλευουν οι γερμανοι για ολους εμας τους νοτιους ή τους πασοκους στην νοοτροπια, ..
Απάντηση
Ηταν γραφτό...11/02/201522:47"οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την "κοφτερή ανατολή" που θα ανατείλει στην πατρίδα μας." Από προφητεία του γέροντα Πασιου. Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται "sharp east" δηλαδή "Σαρπιστ" και αν την αναγραμματίσουμε: Τσίπρας. Ημουν ακροδεξιός-εθνικιστής. Τώρα πλήρη στήριξη στην κυβέρνηση Σύριζα και στο πρόγραμμά της. είχαν δίκιο...
Απάντηση
Χ11/02/201522:03Λαοθάλασσες...
Απάντηση
Αυθόρμηται συγκεντώσεις Ευρωπαίων νεανίων11/02/201521:53Φοιτηταί των Βορείων των Αθηνών προαστίων σπουδάζοντες εις τας Ευρώπας εξήλθον την εσπέραν διαδηλούντες την αυτών αριστεροσύνη. Επιδράμωντες εις τα πάτρια εδάφη τεύξονται ευνοϊκής μεταχειρήσεως παρά της Τσιπρίας Κυβερνησεως... Συμπέρασμα μερίδος των Ελλήνων: Οι Ευρωπαίοι μεθ'ημών εισίν! Όντως: Και τα Βόρεια Προάστια των Αθηνών εις την Ευρωπαϊκήν Ήπειρον ευρίσκονται! (Του ανταποκριτού ημών Κωνσταντίνου Ζουράρεως)
Απάντηση
Αγύριγο κεφάλι11/02/201521:17ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλη την Ευρώπη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ παιδιά! Όλοι οι ΛΑΟΙ , στο τέλος, ΕΜΕΙΣ θα είμαστε οι ΝΙΚΗΤΕΣ! Όχι οι ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΚΡΑΤΕΣ!..
Απάντηση
Deutscher Steuerzahler11/02/201521:08Δεν υπαρχει μετανάστης που να συμμετέχει στις γελοιότητες..δηλαδη πρεπει να είσαι τρελλος να υποστηρίζεις τους νεοκομμουνιστες
Απάντηση
Αβγ11/02/201521:03Λοβοτομημένοι όλου του κόσμου ενωθείτε!!!
Απάντηση
Πικραμένος δεξιός11/02/201520:50Δεξιά ζούδια, δεν βλέπω να σχολιάζει κανένας! Βλακόφατσες!
Απάντηση
γρήγορα τον αντώνη μας11/02/201522:59ε τότε ακριβώς, είναι η ώρα του μεγίστου βεληνεκούς, πανέξυπνου και καθόλου πουλημένου πολιτικού, στους τραπεζίτες, του αντώνη του same-are-ass.... αυτού του τιτάνα της πολιτικής της χώρας μας,όπου μέσα σε μόλις τρία χρόνια(κωλοτούμπας) έφερε ανάπτυξη,ευημερία,δημοκρατική λειτουργία του κοινοβουλίου, βελτίωσε το δημόσιο(παρόλες τις στρατιές ψηφοφόρων του που χρόνια τους χρησιμοποιούσε σε εργασίες του δημοσίου), ο γίγαντας της εξυπνάδας same-are-ass,ΔΕΝ ξεπούλησε παραλίες και βουνά σε επεν(γ)δυτές,ΔΕΝ ξεπούλησε τζάπα την δημόσια περιουσία,ΔΕΝ ήταν διαπλεκόμενος με μεγαλοεργολάβους,μεγαλοεκδότες και καναλάρχες............. τι άλλο να πει κανείς γι'αυτό τον ηγέτη που ΔΕΝ ξεπουλήθηκε ΠΟΤΕ στην πολιτική του ..."καριέρα" (ξεχάστε την πολιτική άνοιξη.....έτυχε.....) τι να πει κανείς γιά τους μοναδικούς συνεργάτες του....άδωνη,βορίδη,βούλτεψη, φαήλο,φωτηνή πιπιλή,λάζαρο,ντινόπουλο....και ένα σωρό πανέξυπνους και ανιδιοτελείς συνεργάτες.......τώρα λοιπόν είναι η ώρα του αντώνη same-are-ass.....τόσο λίγος καιρός και μας έλειψε......μπουχουχουουουουου.....
Απάντηση
deka 11/02/201520:47ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕs !!! ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Απάντηση
Καράντη Μαρία11/02/201520:42Μονάχα τους Έλληνες φοιτητές εκείνων των πόλεων βλέπω...
Απάντηση
παρτο αλλιώς Καραντη11/02/201521:03Πρώτον που τους είδες Εσυ τους ξέρεις και από χτες; Και δεύτερον και κυριότερο ειναι δυνατόν να κανεις ένα τέτοιο σχόλιο;τι μνησικακία ειναι αυτη,αντί να χαιρόμαστε που μας υποστηρίζουν.δηλαδη ΕΣΥ τι θες Να συνεχιστεί τ μνημόνιο;έλεος με το σχόλια σου εδω μέσα συγκεντρώσουν
Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


2500  χαρακτήρες απομένουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ