ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Η μάχη των κομμάτων στη θεσσαλική περιφέρεια


Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα η ΝΔ ρίχνει στην προεκλογική μάχη στη θεσσαλική περιφέρεια δύο υπουργούς τις επόμενες ημέρες.


Την Παρασκευή θα μιλήσει στην Καρδίτσα ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και το Σάββατο στο Βόλο ο υπουργός Παιδείας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος. Στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται πυρετωδώς για την κεντρική πολιτική ομιλία του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου την Κυριακή στη Λάρισα, ενώ μεθαύριο στα Τρίκαλα θα μιλήσει και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.
Το ΚΚΕ ετοιμάζεται για την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση με το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μεθαύριο στην πλατεία Ταχυδρομείου, ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει αύριο τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία Ταχυδρομείου.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός μετά την επίσκεψη του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα δίνει τη μάχη του σταυρού με τους 11 υποψηφίους στο νομό, ενώ και οι Οικολόγοι Πράσινοι πραγματοποιούν ομιλίες στο νομό, είτε όλοι μαζί όπως προσφάτως στα Φάρσαλα, είτε ανά κλιμάκια.
Ένα δεκαήμερο πριν από τις κάλπες όλα τα στελέχη των κομμάτων συστρατεύθηκαν καθώς κάθε ψήφος θα μετρήσει στη ζυγαριά του εκλογικού αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ