ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Παρουσιάστηκαν τα διαρκείας της ΑΕΛ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δημαρχείου της Λάρισας, η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ, για την φετινή χρονιά. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, συναισθανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα, αποφάσισε να προσαρμόσει τις τιμές στα σημερινά δεδομένα, ενώ σημαντική κίνηση είναι το ότι μερίμνησε και για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, βγάζοντας ειδική κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας για άνεργους και φοιτητές.

Μάλιστα, η ΠΑΕ, δημιούργησε ειδικό εισιτήριο διαρκείας για τους συμπολίτες μας με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, το οποίο θα διατίθεται σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ως ένας τρόπος για να ξεχάσουν τα καθημερινά τους προβλήματα.
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, βρέθηκε τόσο νέος ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, Αλέξης Κούγιας, όσο και ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης σε μια προσπάθεια όπως είπαν, η ομάδα να πραγματοποιήσει από κοινού με τον Δήμο κάποιες ενέργειες, τόσο στο θέμα των διαρκείας, όσο και σε άλλα θέματα κοινωνικής μέριμνας, όπως το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.
Ο κύριος Κούγιας, από την πλευρά του αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ΠΑΕ, να προσαρμόσει τις τιμές των εισιτηρίων στην σημερινή δύσκολη κατάσταση, θεσπίζοντας παράλληλα γυναικείο και παιδικό εισιτήριο, θέλοντας όπως είπε να φέρει τις οικογένειες στο γήπεδο. Επιπλέον, τόνισε ότι έχει όραμα για την ΑΕΛ, αλλά και για την πόλη της Λάρισας και για αυτό θέλει ένα γήπεδο γεμάτο. Τέλος, είπε πως είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα της Λάρισας, συνεργάζεται με τον Δήμου, σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και κλείνοντας πρόσθεσε πως ελπίζει αυτήν η συνεργασία να συνεχιστεί και σε άλλα θέματα.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος, Απόστολος Καλογιάννης, αναφέρθηκε στις ενστάσεις που είχε για την κατασκευή του AEL FC ARENA και για τον τρόπο με τον οποίο παραχωρήθηκε η Δημοτική έκταση, ωστόσο, σημείωσε πως νιώθει υπερήφανος που η ΑΕΛ θα επιστρέψει σε αυτό το γήπεδο-στολίδι, όπως το χαρακτήρισε. Επιπλέον, μίλησε για τις κοινωνικές παροχές του Δήμου, ενώ είπε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ, μια ιστορική ομάδα, όπως την χαρακτήρισε μερίμνησε ούτως ώστε να βγάλει ειδικό εισιτήριο διαρκείας για τους πολίτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Οι τιμές των διαρκείας
Τα εισιτήρια διαρκείας, θα έχουν τυπωμένη από μια ιστορική στιγμή της ομάδας το καθένα, ενώ καλύπτουν ένα σύνολο 25 παιχνιδιών, όπως υπολογίστηκε από την ΠΑΕ. Πρόκειται για παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλου, αλλά και διάφορα φιλικά που ενδέχεται να προκύψουν μέσα στην χρονιά.
Χωρίζονται στις κατηγορίες, VVIP, Ανατολικής κερκίδας, Δυτικής κερκίδας και πέταλα. Τέλος, τα εισιτήρια, θα έχουν και ξεχωριστές κατηγορίες, για γυναίκες, παιδιά, άνεργους και φοιτητές και η αποπληρωμή τους, θα μπορεί να γίνει σε δύο δόσεις, μία με την παραλαβή της κάρτας και ακόμη μία μέχρι τις 31/12/2015.
Εισιτήριο VVIP Δυτικής κερκίδας: 400 Ευρώ
Εισιτήριο VIP Δυτικής κερκίδας: 280 Ευρώ
Εισιτήριο Ανατολικής κερκίδας: 180 Ευρώ
Εισιτήριο Πετάλων: 80 Ευρώ
Γυναικείο Εισιτήριο
Εισιτήριο Δυτικής κερκίδας: 180 Ευρώ
Εισιτήριο Ανατολικής κερκίδας: 120 Ευρώ
Εισιτήριο Πετάλων: 60 Ευρώ
Παιδικό Εισιτήριο
Εισιτήριο Δυτικής κερκίδας: 140 Ευρώ
Εισιτήριο Ανατολικής κερκίδας: 90 Ευρώ
Εισιτήριο Πετάλων: 40 Ευρώ
Εισιτήριο Ανέργων και Φοιτητών
Εισιτήριο Πετάλων: 40 Ευρώ
Επιπλέον, υπάρχει και το εισιτήριο διαρκείας για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, το οποίο δημιούργησε η ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και θα διατεθεί σε όλους όσους είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ