ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Έκκληση Λευκού Οίκου για να σταματήσει η ένοπλη βία

leukosoikos2.jpg
Ο Λευκός Οίκος κάλεσε για άλλη μια φορά σήμερα το Κογκρέσο να νομοθετήσει προκειμένου να τεθεί ένα πλαίσιο στην πώληση και τη χρήση όπλων, μετά τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων σε απευθείας μετάδοση από έναν ένοπλο συνάδελφό τους στη Βιρτζίνια.
Εκφράζοντας τη θλίψη του για την τραγωδία, ο Τζος Έρνεστ, ο εκπρόσωπος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, υπογράμμισε ότι το Κογκρέσο θα μπορούσε να λάβει "λογικά" μέτρα για να περιοριστούν αυτού του είδους τα δράματα που πλέον έχουν γίνει "πολύ συχνά" στις ΗΠΑ.

Από την πλευρά της, η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016 και πρώην ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον, τόνισε ότι "θα πρέπει να αναλάβουμε δράση και να σταματήσουμε τη βία, δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο".
Σε μήνυμά που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter η Κλίντον ανέφερε ότι "προσεύχεται για τις οικογένειες των θυμάτων", του Άνταμ Γουόρντ και της Άλισον Πάρκερ.
Ο δράστης της επίθεσης στη Βιρτζίνια φέρεται ότι είναι ένας Αφροαμερικανός πρώην εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό WDBJ7, ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Μπράις Γουίλιαμς. Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik που επικαλείται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Φλάναγκαν έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι η Πάρκερ έκανε "ρατσιστικά σχόλια". Ο λογαριασμός αυτός έχει πλέον απενεργοποιηθεί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ