ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

AEΛ-Καβάλα: Νίκη για τους γηπεδούχους σε φορτισμένη ατμόσφαιρα

AEΛ-Καβάλα: Νίκη για τους γηπεδούχους
Λάρισα-Καβάλα: Νίκη για τους γηπεδούχους
Νίκη αφιερωμένη στον αδικοχαμένο παίκτη
Στη «σκιά» του θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, η Λάρισα, στο πρώτο παιχνίδι της μετά την απώλεια του Μεξικανού παίκτη, επικράτησε 1-0 της Καβάλας, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τελετουργικό, ενός λεπτού σιγή και πληθώρα συγκινητικών εκδηλώσεων από τους οπαδούς προηγήθηκαν του αγώνα.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν μία ελαφριά υπεροχή, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ιτάνζ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Στην επανάληψη η Λάρισα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε με το γκολ του Αργεντινού Κάσας να πάρει την πολύτιμη νίκη. Έτσι, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη τίμησαν με το δικό τους τρόπο τη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους.

Το φιλμ του αγώνα


17΄ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο παιχνίδι, με τον Αμπουχατζίρα να βγαίνει τετ α τετ με τον Ιτάνζ μετά από βαθιά μπαλιά αλλά το πλασέ του να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
33΄ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα στο ματς. Ο Μεντί κάνει επέλαση από τα αριστερά σε ιδανικά ξεδιπλωμένη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Ρινκόν αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, η μπάλα φτάνει στον Λάκη που κάνει το πλασέ με δύσκολη κλίση στο σώμα του, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μάλαρτζ.
37΄ Ο Κατσιαρός μπαίνει στην περιοχή, αλλά το πλασέ του με το αριστερό δεν είναι καλο (συρτό) και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Ιτάνζ που πέφτει στην αριστερή γωνία του.
43΄ Σουτ του Ρομέου, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Ιτάνζ.
51΄ Δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι του Ιτάνζ.
60ό Ο Τουάμα βγάζει κάθετη πάσα στον Μετίν, ο Τούρκος μέσος κάνει το πλασέ υποχρεώνοντας τον Ιτάνζ σε σωτήρια επέμβαση και ο Κάσας (είχε μπει λίγα λεπτά πριν) παίρνει το "ριμπάουντ" για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Αμέσως μετά το γκολ ο Αργεντινός βγάζει τη φανέλα του και από μέσα δείχνει μία άλλη με τη φωτογραφία του Ντε Νίγκρις, αφιερώνοντάς του το γκολ.
66΄ Σέντρα από τον Τουάμα, ο Μετίν πιάνει το σουτ πάνω στην κίνηση μέσα από την περιοχή, και ο Ιτάνζ πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση.
82΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα να ισοφαρίσει. Από σέντρα του Ντουκρόκ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Σουλτανίδη, με το πλασέ του από το ύψος της μικρής περιοχής να περνά άουτ.


Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Νταμπίζας, Γιαννακόπουλος (56’ Κάσας), Τουάμα (87’ Τουάμα), Μετίν, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μελίσσης, Αμπουχατζίρα (83’ Σιατραβάνης)
Καβάλα (Βαγγέλης Γούτης): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Θεοδωρέλλης, Ψωμάς, Ντομπρασίνοβιτς, Σιόντης (67’ Γιάννου), Μεντί, Λάκης (72’ Σουλτανίδης), Ρινκόν (54’ Ντικρόκ), Ονουάτσι
Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ