ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Παγκόσμιο σοκ για Ντε Νίγκρις

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Τα διεθνή ΜΜΕ μιλούν για ακόμη μία τραγωδία στο ποδόσφαιρο, μόλις μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία του Ρόμπερτ Ένκε. Μάλιστα η As αναφέρεται στον «Τάνο» ως έναν από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στο σύντομο πέρασμά του από το ισπανικό πρωτάθλημα.
 
Αναλυτικά:

Goal.com:
«Ο Μεξικανός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής πέθανε την Κυριακή από καρδιακή προσβολή. Ο 31 ετών παίκτης ανήκε στο ρόστερ της Λάρισας».

Reuters (Λατινικής Αμερικής): «Ο Μεξικανός επιθετικός, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, πέθανε σε ηλικία 31 ετών από καρδιακή προσβολή στην Ελλάδα, όπου έπαιζε στη Λάρισα. Ο “Τάνο” φέρεται να πέθανε στον ύπνο του».

La Jornada (Μεξικό): «Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, πέθανε την Κυριακή το βράδυ, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ηλεκτρονικό τύπο, ο παίκτης που έπαιζε στη Λάρισα πέθανε ξαφνικά σπίτι του».

Milliyet (Τουρκία):
«Μετά την είδηση του θανάτου του τερματοφύλακα Ρόμπερτ Ένκε, ακολούθησε αυτή του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γκαζιάντεσπορ, της Νιούκαστλ και της Άνκαρασπορ πέθανε χθες από καρδιακή προσβολή. Η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Λάρισα, στην οποία ήταν συμπαίκτης του Τουμέρ Μετίν».

Elvillarreal.com (Ισπανία): «Ο Μεξικανός παίκτης, που είχε φορέσει το 2003 τη φανέλα της Βιγιαρεάλ πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 31 ετών. Ο παίκτης ήταν στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος στη Λάρισα, η οποία τον απέκτησε φέτος το καλοκαίρι από την Άνκαραγκιουτσου. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο θάνατός του διαπιστώθηκε ότι οφείλεται σε καρδιακή προσβολή, που υπέστη στον ύπνο του».

CNN Turk: «Ο πρώην παίκτης της Άνκαρασπορ και της Νιούκαστλ, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, πέθανε από καρδιακή προσβολή. Μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ένκε, ακολούθησε αυτή τη Ντε Νίγκρις που είχε αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η τελευταία εμφάνιση που φόρεσε ήταν αυτή της Λάρισας, στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Τουμέρ Μετίν».

Αs (Ισπανία): «Ο “Τάνο” Ντε Νίγκρις, πρώην παίκτης της Βιγιαρεάλ και της Πόλι Εχίδο, "έσβησε" στα 31 του από ανακοπή καρδιάς στην Ελλάδα. Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός υπήρξε από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στο σύντομο πέρασμά του από την Ισπανία».

ESPN (ΗΠΑ): «Ο Μεξικανός διεθνής Αντόνιο Ντε Νίγκρις πέθανε στην Ελλάδα, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Η Λάρισα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από το καλοκαίρι, επιβεβαίωσε το τραγικό συμβάν. Αυτό συνεχίζει τον κύκλο του αίματος στο σύλλογο, που έχασε ακόμη τρεις εν ενεργεία ποδοσφαιριστές μέσα στην τελευταία 20ετία».

FourFourTwo (Αγγλία): «Θρήνος στο Μεξικό και την Ελλάδα από το θάνατο του 31 ετών ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο ποδοσφαιριστής, μέλος της εθνικής Μεξικού στο Κόπα Αμέρικα του 2001, θα κηδευτεί στην πατρίδα του το Σάββατο»

football365.co.za (Νότιος Αφρική)
: «Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 31 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ο Μεξικανός επιθετικός, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο παίκτης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι και πρόλαβε να φορέσει μόλις έξι φορές τη φανέλα της νέας του ομαδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ