ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Θρήνος για το χαμό του Ντε Νίγκρις

Σοκ προκαλεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ξαφνικός χαμός του Μεξικανού επιθετικού της AEΛ, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο 31χρονος φορ άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα. Ο άτυχος παίκτης αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, η σύζυγός του τον άκουσε να βαριανασαίνει και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.
 
Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Σόνια, στα χέρια της οποίας ξεψύχησε και η πεντάχρονη κόρη, Mιράντα, που αφήνει πίσω του.

Η σχετική ανακοίνωση της AEΛ αναφέρει:


«Η οικογένεια της ΑΕΛ θρηνεί από σήμερα τα ξημερώματα για τον αδόκητο χαμό του 31χρονου διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή της, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ, απευθύνουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και ειδικότερα στην σύζυγό του Σόνια και την 5χρονη κορούλα του, Μιράντα.Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, διενεργείται νεκροψία στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας».

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1998, ως ένας από τους πλέον φερέλπιδες παίκτες του Μεξικού. Μέχρι το 2002 ανήκε στην Μοντερέι, με την οποία σκόραρε κατά βούληση, 37 γκολ σε 65 παιχνίδια. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Κλουμπ Αμέρικα, πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί και μετά από μόλις έξι μήνες στο "κίτρινο υποβρύχιο" υπέγραψε στην Πόλι Εχίδο. Κάθισε ένα χρόνο εκεί και έκτοτε δεν είχε καταφέρει να συμπληρώσει πάνω από 10 μήνες σε ένα σύλλογο. Από το 2004, μεχρι το καλοκαίρι, οπότε και αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, αγωνίστηκε σε Όνσε Κάλντας, Πουέμπλα, Πούμας, Μοντερέι, Σάντος, Γκαζιάντεπσπορ, Ανκαρασπόρ και Άνκαραγκιουτσου.

Φόρεσε 16 φορές τη φανέλα της Εθνικής Μεξικού και πέτυχε 4 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ