ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Πολύ κοντά σε δύο μεταγραφές η ΑΕΛ!

OUZOUNIDIS 

Την ώρα που ο Φλάβιο Πίντο είναι με το… ένα πόδι στη Λάρισα και την ΑΕΛ η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει τα επόμενα μεταγραφικά «χτυπήματα».
Αλλά καλύτερα ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Αναφορικά με τον 29χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ-χαφ, να τονίσουμε πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία. Ο παίκτης βρίσκεται στη Βραζιλία λόγω της γέννησης του παιδιού της αδελφής του και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα και τη Λάρισα. Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. κατέθεσε αίτημα στη Σούπερ Λίγκα για αντικατάσταση του Αντόνιο Ντε Νίγκρις πριν τη μεταγραφική περίοδο λόγω του ξαφνικού θανάτου του παίκτη αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πάρει καμία απάντηση.
Από εκεί και πέρα όμως όλοι στο «βυσσινί στρατόπεδο» βλέπουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά χτυπήματα μιας και ξέρουν καλά πως η ομάδα θέλει επειγόντως ενίσχυση σε αρκετές θέσεις, όπως έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές μέσα από το athleticlarissa. Τα νεότερα λοιπόν είναι πως η ΑΕΛ εκτός του Φλάβιο Πίντο θα αποκτήσει τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές και ήδη έχουν εντοπιστεί οι σχετικοί στόχοι που πληροφορίες θέλουν να είναι από πρωταθλήματα που μόλις έχουν τελειώσει και όχι αυτά που είναι σε εξέλιξη. Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως δύο από αυτούς τους παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά σε υπογραφή…
Σύντομα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα στοιχεία.
www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ