ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Νέα προσφορά για τις Ο.Α. – Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις


Προσφορά για το διαγωνισμό που αφορά τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, κατέθεσαν από κοινού η αμερικανική εταιρεία charter SkyOne με την Athens Airways, όπως μετέδωσε το Reuters.

Η Athens Airways συστήθηκε πρόσφατα και σχεδιάζει να πραγματοποιεί δρομολόγια εσωτερικού. Παρέλαβε το πρώτο αεροσκάφος της, ένα 49θέσιο Embraer ERJ-145, τον Δεκέμβριο και θα παραλάβει τρία ακόμη τον Μάρτιο. Η δε SkyOne εκτελεί δρομολόγια σε Ευρώπη και Ασία με αεροσκάφη τύπου Boeing και VIP jets.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η προθεσμία για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών έληξε την Παρασκευή, ενώ η ανακοίνωση των ονομάτων των εταιρειών που έχουν καταθέσει προσφορές θα γίνουν την Τετάρτη.
Δήλωση κυβερνητικού εκπροσώπου
«Σαφής εικόνα δεν μπορεί να υπάρχει μέχρι την Τετάρτη, οπότε θα συνεδριάσει η διϋπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων. Τότε θα έχουμε περισσότερα στοιχεία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη διαδικασία αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής.
Σε ερώτηση αν ενδέχεται να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός στην περίπτωση που είναι χαμηλό το ύψος των προσφορών, σημείωσε πως ανεξάρτητοι αποτιμητές έχουν κάνει σχετική αποτίμηση. «Δεν γνωρίζω το ύψος της αποτίμησης. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να γίνει υγιής, σωστή αποκρατικοποίηση», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ