ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Επιχείρηση «Παπαγεωργόπουλος»

Εκτός διαδικασίας για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας βγήκε ο νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός, όπου πληροφορίες τον θέλουν να οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά από υποδείξεις της Ρηγίλλης.

Επιχείρηση «Παπαγεωργόπουλος» Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω τότε πρόκειται για δεύτερη περίπτωση Παπαγεωργόπουλου, καθώς ο κ. Κατσαρός ποτέ δεν είχε κρύψει το ενδιαφέρον του για τη θέση του αιρετού περιφερειάρχη.

Μάλιστα, όπως και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έτσι και ο νομάρχης Λάρισας δήλωσε ότι παραμένει «πολιτικά ενεργός» και ότι «θα υπηρετήσει το νομό, απ’ όπου του ζητηθεί από την παράταξη», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Μετά την απόσυρση του κ. Κατσαρού ο δρόμος ανοίγει για τον πρώην βουλευτή Κώστα Αγοραστό. Την ίδια ώρα όμως κάποια στελέχη της γαλάζιας παράταξης σχολιάζουν ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο δήμαρχος Λαρισαίων Κωνσταντίνος Τζανακούλης και τον δημαρχιακό θώκο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Ντίνος Διαμάντος.

Για να χρυσώσουν το χάπι της εξόδου στον Τζανακούλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ