ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Η Προμεσογειάδα έδειξε... χάος

«Προμεσογειάδα 2010» ονομάστηκε η διοργάνωση ποδηλατικού αγώνα σε Λάρισα και Βόλο το τριήμερο που πέρασε και πήραμε μια (μικρή ευτυχώς) γεύση από το τι θα δούμε το 2013.

Η Προμεσογειάδα έδειξε... χάος Η «εξαιρετική» οργάνωση του αγώνα από τους υπευθύνους είχε ως αποτέλεσμα ο τερματισμός των ποδηλατών, το απόγευμα της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, να γίνει με... «σφήνες» ανάμεσα σε αυτοκίνητα και αστικά λεωφορεία αφού δεν είχαν προνοήσει να σταματήσουν για λίγη ώρα την κυκλοφορία στην οδό Παπαναστασίου!

Πέρα βέβαια του τραγελαφικού της ιστορίας, ελλόχευε και ο σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού κάποιου ποδηλάτη η ακόμα και πεζού.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα συνεργάστηκαν (;) οι δύο νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, οι δήμοι Λάρισας και Βόλου , οι ΤΕΔΚ των δύο νομών , η Ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας και ποδηλατικοί σύλλογοι των δύο πόλεων.

Δεν γνωρίζουμε ποιος (απ’ όλους) είχε αυτή την έμπνευση αλλά εάν συνεχίσουν αυτήν την... Άριστη συνεργασία δεν αποκλείεται στους Μεσογειακούς του 2013 να δούμε και τερματισμούς στον... Πηνειό…(μέσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ