ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Οι... ναυαγοσώστες του ΤΕΙ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τμήμα Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης που διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Λάρισας, σε συνεργασία με τη Ναυαγοσωστική Βορείου Ελλάδος (ΝΑ.Β.Ε).
Τα μαθήματα που ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου και διήρκησαν μέχρι τις 18 Ιουνίου, έλαβαν χώρα στο Γυμναστήριο του ΤΕΙ Λάρισας (θεωρία) και στο Κολυμβητήριο του Αλκαζάρ (πράξη), υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών Τσαμπάζη Ευάγγελου (πρόεδρο της ΝΑ.Β.Ε.) και Βελονίδου Βαλεντίνα, Κατσάρή Δημητρίου .
Συνολικά, παρακολούθησαν, δωρεάν, το τμήμα 30 άτομα, σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας, στους οποίους και θα χορηγηθεί από τη ΝΑ.Β.Ε. Βεβαίωση Παρακολούθησης Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης και Πιστοποιητικό Α’ Βοηθειών.
Παράλληλα οι Γκούλιος Κωσταντίνος, Δεληζήσης Ιωάννης Κυρανούδη Πινελόπη Λιάκος Γεώργιος, Πουρνάρα Παρασκευή, πιστοποιήθηκαν με το πτυχίο του επαγγελματία ναυαγοσώστη μετά την επιτυχία τους στις σχετικές εξετάσεις, ενώ άλλοι έξι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν το πτυχίο μετά τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.
Αξίζει να τονιστεί η άψογη συνεργασία μεταξύ του υπευθύνου του Γραφείου Φυσικής Αγωγής-ΤΕΙ Λάρισας, κ. Μπούτλα Γεωργίου, και του υπευθύνου της ΝΑ.Β.Ε. στη Λάρισα, κ. Κατσάρη Δημητρίου, που συντόνισαν και υλοποίησαν τις ενέργειες για την επιτυχή διεξαγωγή του τμήματος. Επίσης ευχαριστώ πολύ την κ. Γαλάρα Αικατερίνη διευθύντρια του κολυμβητηρίου-Α.Ε.Κ.Λ. γραφείο φυσικής αγωγής του ΤΕΙ Λάρισας για την άμεση ανταπόκρισή της στις ανάγκες του τμήματος.
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που προκλήθηκε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Λάρισας σε συνεργασία με τη Ν.ΑΒ.Ε. θα επαναλάβει το τμήμα ναυαγοσωστικής και το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ