ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Έρχονται βροχές και κρύο

Αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις συνθέτουν το σκηνικό του καιρού που αναμένεται να επικρατήσει αύριο Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Από τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ενώ την Τρίτη θα επικρατήσει παγετός στα κεντρικά και βόρεια.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπεται να επικρατήσουν στην Μακεδονία και τη Θράκη, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης μάλιστα ενδέχεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς Κελσίου στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές έως 16 βαθμούς.


Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από τους 6 βαθμούς Κελσίου μέχρι τους 16 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη, βροχές αναμένονται να εκδηλωθούν το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη


Νεφώσεις με βροχές θα επικρατήσουν τη Δευτέρα στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, που από το μεσημέρι θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας οι νεφώσεις που θα σχηματιστούν βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ενώ στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς ενδέχεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις. Η υδράργυρος θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη την επικράτεια.


Την Τρίτη, νεφώσεις με βροχές θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια. Χιόνια αναμένεται να πέσουν στα ορεινά καθώς και σε βόρειες περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ