ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αυτή η ΑΕΛ δεν αξίζει να πέσει

Παίζοντας ψυχωμένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ΑΕ Λ επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκου στην «AEL FC ARENA» και απέδειξε ότι… είναι ακόμα ζωντανή στο «κυνήγι» της παραμονής!

Αυτή η ΑΕΛ δεν αξίζει να πέσει
Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πέτυχε μέσα σε πέντε λεπτά τα δύο τέρματά της, με τους Πανκράτ (22ο) και Τσιμπάμπα (27ο).

Στο δεύτερο ημίχρονο η εξέλιξη ήταν η αναμενόμενη. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία και βγήκε μπροστά με στόχο να πετύχει όσο νωρίτερα γίνεται το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι και η ΑΕΛ έδωσε χώρο, προασπίζοντας το 2-0 και «ψάχνοντας» το 3ο γκολ στις αντεπιθέσεις.

Αυτό συνέβη στο 55ο λεπτό όταν ο Τσιμπάμπα έβγαινε μόνος του απέναντι στον Τζόρβα αλλά μια λάθος υπόδειξη οφσάιντ του επόπτη τον σταμάτησε.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης του ρέφερι από το Κιλκίς βρήκε την ΑΕΛ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη και να φτάνει τους 23 βαθμούς, δύο πίσω πλέον από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Πανκράτ (74 Ταλ), Μετίν (88 Κούλιτς), Τσιμπάμπα, Κουζέν (84 Μπλάζεκ)

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Ρέντζας, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (76 Κλέιτον), Νίνης (40 Μαρίνος), Λέτο, Γκοβού (57 Πετρόπουλος), Σισέ

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Σιμάο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ