ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τρελή πορεία αυτοκινήτου τα ξημερώματα


alt
Μόνο από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός ανθρώπου τα ξημερώματα στη Λάρισα, όταν αυτοκίνητο κατέγραψε τρελή πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν στις 5.10 π.μ. όταν ΙΧ αυτοκίνητο - στο οποίο πέραν του οδηγού επέβαιναν και άλλα άτομα - ανέβηκε παράνομα από την αντίθετη κατεύθυνση την οδό Ανθίμου Γαζή.
Στη διασταύρωση με την οδό Παπακυριαζή, κινήθηκε να μπει ανάποδα και στον συγκεκριμένο δρόμο, όμως ήδη στη διασταύρωση βρίσκονταν άλλο αυτοκίνητο το οποίο είχε ξεκινήσει να βγαίνει προς την Ανθίμου Γαζή. Στο δεύτερο IX επέβαιναν τέσσερις νεαροί. Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου πρόλαβε να κάνει λίγο όπισθεν, με αποτέλεσμα να αποφύγει την σύγκρουση με ελαφρές ζημιές. Τότε το πρώτο αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή του πορεία, κάνοντας αναστροφή επί της Ανθίμου Γαζή, προσπαθώντας να ανέβει πλέον την οδό Παπακυριαζή προς την επιτρεπόμενη κατεύθυνση του δρόμου. 


Τότε έπεσε επάνω σε σταθμευμένο όχημα, το οποίο από την σφοδρότητα της σύγκρουση μετακινήθηκε μπροστά χτυπώντας ελαφρά το μπροστινό ΙΧ, το οποίο με την σειρά του χτύπησε το επίσης μπροστινό ΙΧ (στην φωτ. το στιγμιότυπο από την κατάσταση των τριών αυτοκινήτων σήμερα το μεσημέρι). Ο οδηγός του αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έκανε όπισθεν και βγαίνοντας απ' το σημείο της πρόσκρουσης χτύπησε ελαφρά άλλα δύο αυτοκίνητα σταθμευμένα στο απέναντι πεζοδρόμιο, ενώ ανεβαίνοντας πλέον την οδό Παπακυριαζή με επικίνδυνους ελιγμούς προκάλεσε ελαφρές ζημιές και σε άλλα ΙΧ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο συνολικός αριθμός των αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές μπορεί να προσεγγίζει ακόμη και τα 8.
Το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε ανησυχία και στους περίοικους, οι οποίοι μέσα στον ύπνο τους άκουσαν τον ήχο των συγκρούσεων με αποτέλεσμα να βγουν στα μπαλκόνια για να δουν τι συμβαίνει. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο οδηγός του «τρελού» ΙΧ όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου, αλλά εξαφανίστηκε, ενώ από νωρίς το πρωί οι πολίτες που είχαν σταθμευμένα τα αυτοκίνητά τους και είχαν υποστεί ζημιές προσπαθούσαν να καταλάβουν πως ακριβώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

Πηγή: Thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ