ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"Οι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν ήδη εν μέρει καταργηθεί"


alt
Λάβρος εναντίον της κυβέρνησης Παπαδήμου και της Τρόικας ήταν το πρωί της Τρίτης από τη Λάρισα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο γνωστός βουλευτής και δημοσιογράφος τόνισε οτι ο σημερινός πρωθυπουργός δεν έχει καμία λαική ή δημοκρατική νομιμοποίηση. Ο ίδιος έχει υπηρετήσει τα προηγούμενα χρόνια τις ορατές και αόρατες αγορές και το μεγάλο κεφάλαιο, ενώ θέλει να δεσμεύσει με τις αποφάσεις του τη χώρα και τον λαό για τα επόμενα 20 - 30 χρόνια.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο κ. Δημαράς και για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας οτι είπε απίστευτα ψέμματα και τόσο πολλά που για να τα καταμετρήσει απλώς κάποιος θα χρειαστεί πολύ χρόνο.
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών επεσήμανε οτι συμμετέχει εδώ και καιρό στις συζητήσεις που γίνονται για τη δημιουργία ενός αντιμνημονιακού μετώπου, αλλά δυστυχώς αυτές οι συζητήσεις δεν έχουν ευοδωθεί, κυρίως εξαιτίας της αδυναμίας των αριστερών δυνάμεων να συνεννοηθούν. Εκτίμησε πάντως οτι είναι δυνατή κάποιου είδους συνεργασία αυτών δυνάμεων, μετά το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών.
Τέλος, ο κ. Δημαράς επανέλαβε οτι το κόμμα του θα κατέλθει αυτόνομο στη συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση.
Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών είχε επίσης σήμερα επαφές με τις διοικήσεις του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, της ΕΑΣ Λάρισας και τον Δήμαρχο Λάρισας.
newsroom onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ