ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Κόμμα Καταναλωτών κατά... ΔΕΗ


Εκστρατεία για την κατάργηση του τέλους υπέρ της ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ξεκινάει το νεοσύστατο «Κόμμα Καταναλωτών Ελλάδας», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

«Ξεκινάμε μια μεγάλη εκστρατεία για την κατάργηση του ΕΡΤοσήμου, δηλαδή της υποχρέωσης που έχουν οι καταναλωτές να πληρώνουν ΕΡΤ μέσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ», τόνισε ο πρόεδρος του «Κ.Κ.Ε», Νίκος Τσουκανάρας, που έκανε γνωστό πως θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε να καταργηθεί η υποχρέωση των καταναλωτών, να καταβάλουν εισφορά υπέρ της ΕΡΤ, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Για το λόγο αυτό, έχει ήδη δρομολογήσει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

«Πρέπει να αναγκάσουμε τους πολιτικούς αυτής της χώρας και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, που χρηματοδοτούνται από τα χρήματα των Ελλήνων καταναλωτών, να παράγουν ουσιαστικό πολιτικό έργο χωρίς πολλά λόγια και πολλές ψεύτικές υποσχέσεις. Είναι η ώρα να αναγκάσουμε όλα τα κόμματα που χρηματοδοτούνται από τα χρήματα του ελληνικού λαού να πάρουν άμεσες ριζοσπαστικές αποφάσεις για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας και της ταλαιπωρίας του Έλληνα καταναλωτή», επισημαίνει ο κ. Τσουκανάρας.

Το «Κόμμα Καταναλωτών Ελλάδος» ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2006. Στόχος είναι η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου.

Όσο για την κάθοδο στις εθνικές εκλογές, ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στις εθνικές εκλογές, θα γίνει μόνο όταν έχουμε παράγει κοινωνικό έργο και όταν οι καταναλωτές θα έχουν αποκτήσει εμπιστοσύνη απέναντι στο κόμμα, ώστε να μας ψηφίσουν με εμπιστοσύνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ