ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Ολόκληρες ταινίες στο YouTube


Ολόκληρες σειρές και κινηματογραφικές ταινίες της Metro-Goldwyn-Mayer θα αρχίσουν σύντομα να προβάλλονται στο YouTube έπειτα από συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών.
Η νέα υπηρεσία αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο στην αμερικανική αγορά με την προοπτική να επεκταθεί στην Ευρώπη όταν αποσαφηνιστούν ζητήματα που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα.
Τα βίντεο θα συνοδεύονται από διαφημίσεις, διευκρίνισε η YouTube, η οποία από το 2006 ανήκει στη Google.
Η δημοφιλής υπηρεσία βίντεο προσφέρει ήδη ορισμένες σειρές του δικτύου HBO και έχει συνάψει συμφωνία με το CBS για την προβολή παλιών πετυχημένων σειρών όπως το Σταρ Τρεκ, τα Ατίθασα Νιάτα, o ΜακΓκάιβερ και τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την MGM, αναφέρει το Reuters, το YouTube θα δημιουργήσει «σύντομα» το νέο κανάλι Impact όπου θα προβάλλονται ολόκληρες ταινίες δράσης, όπως οι Bulletproof Monk και Magnificent Seven, καθώς και αποσπάσματα από ταινίες όπως οι Rocky και Legally Blond.
Σε διαφορετικό κανάλι θα προσφέρονται επεισόδια της επιτυχημένης σειράς American Gladiators των δεκαετιών του '80 και του '90.
Η συνεργασία της με την MGM φέρνει τη YouTube σε άμεσο ανταγωνισμό με το Hulu, τη διαδικτυακή υπηρεσία βίντεο που δημιούργησαν η News Corp και η NBC Universal της General Electric.
To Ηulu προσφέρει πρόσφατες εκπομπές και σειρές των δικτύων Fox, NBC και CBS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ