ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Μολότοφ στο EXTRA 3 την ώρα της "Θύρας 7"

Λίγο μετά τη 1:00 τη νύχτα και μετά το τέλος της εκπομπής «Θύρα 7», με τον Τάκη Τσουκαλά, περίπου 30 νεαροί προξένησαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και στον προθάλαμο του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3.
Όπως δήλωσε στη zougla.gr o Φίλιππος Κοντούδης, συμπαρουσιαστής της εκπομπής, δύο άτομα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του ιδίου και του Τάκη Τσουκαλά όταν έβγαιναν από τον τηλεοπτικό σταθμό. Οι ίδιοι κατάφεραν να φύγουν ωστόσο οι άγνωστοι προξένησαν αρκετές ζημίες σε αυτοκίνητα εργαζομένων του σταθμούΟι δράστες, περίπου 30 άτομα, έριξαν βόμβες μολότοφ στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός, έκαψαν 2 σταθμευμένα Ι.Χ. που ανήκουν σε εργαζομένους του σταθμού, ενώ με πέτρες και καδρόνια έσπασαν και προξένησαν σοβαρές φθορές σε τέσσερα ακόμα σταθμευμένα Ι.Χ.
Μετά την καταδρομική επίθεση οι νεαροί διέφυγαν με μηχανές από το σημείο, ενώ η Αστυνομία συνέλαβε συνολικά εννέα άτομα, όλους χούλιγκανς, ομάδας με την οποία έχει αντιπαλότητα ο παρουσιαστής του καναλιού.
«Αντίποινα για τον Φιλόπουλο η χθεσινή επίθεση » λένε οργανωμένοι φίλαθλοι
«Δεν ήταν μια κίνηση που απλά κατέβηκε στο κεφάλι κάποιων. Είχε συζητηθεί και οργανωθεί από 10-15 άτομα, δηλωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι συχνό φαινόμενο μεταξύ των οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται συχνότερες. Δεν ήταν όμως μια απλή «επίθεση». Είναι μια μικρή απάντηση στα όσα συνέβησαν με τον Μιχάλη Φιλόπουλο και στο γεγονός ότι οι πραγματικοί ένοχοι καλύπτονται και δεν πρόκειται να «δοθούν» ποτέ από τον Ολυμπιακό» ισχυρίζεται στη zougla.gr οργανωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού.
Η φορτισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, λόγω του ντέρμπυ της περασμένης Κυριακής, αλλά και η γενικότερη φόρτιση που έχει επέλθει μετά τη δολοφονία του φιλάθλου του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, φαίνεται πως οδηγεί σε ακραίες πράξεις τους οπαδούς. Δεν είναι λίγοι μάλιστα όσοι υποστηρίζουν ότι οι οργανωμένοι Παναθηναϊκοί ψάχνουν την ευκαιρία για να δημιουργήσουν ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο προκειμένου να «εκδικηθούν» για τη δολοφονία του Φιλόπουλου. Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι Ολυμπιακοί περιμένουν «στη γωνία» τους Παναθηναϊκούς. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και καιρό από το πλαίσιο των ομάδων και έχει περάσει σε φάση ακόμη και προσωπικής κόντρας. Οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων γνωρίζουν αρκετά καλά ο ένας τον άλλον και σε πολλές περιπτώσεις συγκρούσεων διαλέγουν τον «προσωπικό» τους αντίπαλο για να «αναμετρηθούν» μαζί του.
«Ήταν περίπου 10-15 άτομα στην επίθεση στο EXTRA 3. Ήθελαν να τα κάνουν γυαλιά καρφιά στην εκπομπή του Τσουκαλά, τώρα που άλλαξε κανάλι για να συζητηθεί πολύ το επεισόδιο. Μιλάμε μόνο για υλικές ζημίες έτσι; Όχι να χτυπήσουν κανέναν. Τα πράγματα πάντως έχουν αλλάξει. Δεν είναι όπως παλιά που μαζευόμασταν τσούρμο 100-150 άτομα και πηγαίναμε για φασαρία. Τώρα οι ομάδες «κρούσης» είναι μικρές, το πολύ 20 άτομα, συνήθως πολύ λιγότερα για να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία διαφυγής αλλά και για να κρατιούνται τα στόματα κλειστά» συμπληρώνει ο οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού.
Τα λεγόμενά του επιβεβαιώνει και ένας οπαδός του Ολυμπιακού: «Όταν γνωρίζεις προσωπικά και τους 15 με τους οποίους είσαι μαζί ξέρεις ότι δεν θα μιλήσει κανείς προς τα έξω. Όταν είσαι σε ένα τσούρμο με 200 άτομα, τους περισσότερους τους ξέρεις φατσικά, δεν είναι άτομα εμπιστοσύνης. Αυτό βέβαια συμβαίνει με όλους τους οργανωμένους όλων των ομάδων. Η κατάσταση έχει γίνει ζόρικη και επικίνδυνη. Όσον αφορά τα video, πριν τη δολοφονία του Φιλόπουλου ήταν ουσιαστικά ένα «τρόπαιο», το τράβαγες και έβλεπες τα «κατορθώματά» σου. Μετά τον Φιλόπουλο όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας τα video της δολοφονίας, οι περισσότεροι «καρφώθηκαν» από αυτά, οπότε οι οργανωμένοι αποφεύγουν να τραβάνε video σε διάφορα επεισόδια».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ