ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

«Καμία επιχορήγηση για τις ζημιές στο νομό Λάρισας»

Καμία επιχορήγηση για τις σημαντικές ζημιές που προκλήθηκαν λόγω των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν την παραλιακή ζώνη δεν έλαβε o νομός Λάρισας, παρά το γεγονός ότι η νομαρχία ζήτησε από το υπουργείο Εσωτερικών, την επομένη κιόλας των ζημιών.

«Καμία επιχορήγηση για τις ζημιές στο νομό» Την ίδια στιγμή, η νομαρχία Μαγνησίας για τον ίδιο λόγο έλαβε επιχορήγηση 485.000 ευρώ.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε νέα παρέμβαση του νομάρχη κ. Λουκά Κατσαρού προς τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση με την οποία ζητείται να επανεξεταστεί η απόφαση για το πρόσθετο λόγο ότι  ο παραλιακός άξονας επιβαρύνθηκε λόγω των Τεμπών.

Επιπλέον ο νομός Λάρισας δεν έλαβε καμία επιχορήγηση  για τον αποχιονισμό γεγονός που προκάλεσε μια ακόμη παρέμβαση του νομάρχη κ. Λ. Κατσαρού προς τον Υπουργό Εσωτερικών.

Έτσι, στη δεύτερη επιστολή του προς τον υπουργό ο νομάρχης Λάρισας σημειώνει μεταξύ άλλων: «…επειδή τα έργα στην συγκεκριμένη περιοχή (ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία λόγω κλεισίματος Τεμπών) είναι απολύτως αναγκαία για την ασφαλή πρόσβαση των πολιτών όλης της χώρας, που κινούνται στα παραλιακό οδικό δίκτυο, παρακαλούμε στα πλαίσια της κυβερνητικής εξαγγελίας για απόλυτη διαφάνεια και αντικειμενικότητα , να εγκρίνετε (με συμπληρωματική απόφασή σας), την επιχορήγηση της νομαρχίας μας με το ποσό των 750.000 ευρώ».

Τέλος, στην επιστολή του προς τον κ. Ραγκούση ο κ. Κατσαρός ζητά κονδύλιο  2.000.000 ευρώ για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου που έχει προστεθεί στην αρμοδιότητα της νομαρχίας Λάρισας.

Πηγή:kosmoslarissa.gr 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Μήπως το ότι ο Νομάρχης Λάρισας ανήκει στη ΝΔ και ο Νομάρχης Μαγνησίας στο ΠΑΣΟΚ παίζει το ρόλο του; Λέμε μήπως;

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ