ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Άγνωστο παραμένει πότε θ’ ανοίξουν τα Τέμπη

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις των υπευθύνων σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί μέχρι να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο στην κοιλάδα των Τεμπών και κριθεί ασφαλής η διέλευση των οχημάτων. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δρόμος


Άγνωστο παραμένει πότε θ’ ανοίξουν τα Τέμπη να παραμείνει κλειστός για αρκετές ημέρες, κόβοντας τη χώρα στα δύο.

 Στην περιοχή μας έχουν σπεύσει μηχανικοί και επιστήμονες οι οποίοι εξετάζουν το φαινόμενο.

Το απόγευμα έγινε σύσκεψη στην Ιτέα υπό τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιων Έργων με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της αστυνομίας αλλά και του Παραχωρησιούχου, της Κατασκευαστικής Κοινοπραξίας και της Εγνατία Οδός Α.Ε., που εκτελεί το έργο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε η κατάσταση του δρόμου στη διαδρομή Λάρισας-Ελασσόνας - Αγ. Δημητρίου - Κατερίνης, 

Λάρισας – Ελασσόνας – Κοζάνης - Κλειδίου και 

Λάρισας – Αγιάς - Ομολίου που μπορεί να εξυπηρετήσει την παράκαμψη των Τεμπών και κυρίως τα θέματα αποχιονισμού. Εναλλακτικά, θα ετοιμαστεί και ο δρόμος Γόνοι – Καλιπέυκη - Αγ. Παντελεήμων.
Σήμερα στην περιοχή θα μεταβούν κλιμάκιο Ελβετών ειδικών στη σταθεροποίηση πρανών, καθώς και ξένοι και Έλληνες επιστήμονες, ώστε μαζί με τους μελετητές του έργου να καθορίσουν τον τρόπο της ταχύτερης κατά το δυνατόν αντιμετώπισης των ζημιών και αποκατάστασης της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ