ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Υπέρ της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας η Άννα Διαμαντοπούλου


Σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου εξέφρασε την αντίθεσή της για την τακτική της Τρόικας να δίνει συνεντεύξεις. Παράλληλα, μίλησε και για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων τονίζοντας ότι «η αξιοποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί στο υπουργικό Συμβούλιο».
Σχετικά με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών εξήγησε ότι «υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις για την οικονομία και την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου, αν γίνουν εκλογές». Όσον αφορά στις κριτικές που κάνουν κατά καιρούς στελέχη του κόμματος η Υπουργός Παιδείας ήταν ξεκάθαρη λέγοντας ότι «η γόνιμη κριτική είναι υποχρέωση του βουλευτή. Στη “σιωπή των αμνών” δεν υπάρχει Δημοκρατία».
Στη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορώντας τα για λαϊκισμό. «Με ανησυχεί ο αυξανόμενος λαϊκισμός που ως αναρριχώμενος κισσός “πνίγει” δεξιά και αριστερά κόμματα».
Σχετικά με το μάθημα της Ιστορίας και τη φημολογία περί κατάργησής του από το Λύκειο, υπογράμμισε ότι θα παραμείνει υποχρεωτικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει η δομή και η ύλη του προγράμματος της Α΄ Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ