ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Φορτηγό ψυγείο με 220 κιλά χασίς!


Χασίς για ...όλη την Ελλάδα έκρυβε ο πάτος ενός φορτηγού ψυγείου στον στον Ασπρόπυργο Αττικής. Εντοπίστηκε ποσότητα 220 κιλών και συνελήφθησαν τρία άτομα 41, 38 και 41 ετών ενώ από τους συλληφθέντες κατάγεται από τη Λάρισα.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορία για την ύπαρξη αποθήκης στην περιοχή του Ασπροπύργου, που χρησιμοποιείτο σαν χώρος όπου μετασκευάζονταν ειδικές κρύπτες σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ναρκωτικών, καθώς και σαν χώρος αποθήκευσης προς φόρτωση των ναρκωτικών. Εντοπίσθηκε το οίκημα – αποθήκη σε απομακρυσμένο σημείο της περιοχής Ασπροπύργου και τέθηκε σε 24ωρη επιτήρηση.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση το απόγευμα της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο δράστες, οι οποίοι είχαν μόλις ολοκληρώσει την κατασκευή ειδικής κρύπτης στο δάπεδο ρυμουλκούμενου φορτηγού ψυγείου, μέσα στην οποία είχαν τοποθετηθεί 199 συσκευασίες ακατέργαστης κάννα-βης περιχυμένες με καφέ, ώστε να δυσχεραίνεται η ανίχνευσή τους από εκπαιδευμένους σκύλους.
Παράλληλα αστυνομικοί του Τ.Α. Γρεβενών, εντόπισαν και συνέλαβαν στα Γρεβενά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού ψυγείου. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 219 κιλών και 560 γραμμαρίων, ένα ρυμουλκούμενο ψυγείο διεθνών μεταφορών, το χρηματικό ποσότων 1.250 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ