ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα


«Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τη διαδοχή» ζήτησε με την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Πέτρος Ευθυμίου, υποστηρίζοντας παραλλήλως ότι το κόμμα δεν ανέδειξε την αυτοκριτική του και αυτό ακριβώς πληρώνει τώρα.
Στο θέμα της διαδοχής αναφέρθηκε και ο Ντίνος Βρεττός, ο οποίος ζήτησε «να υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα και όλοι να συνταχθούν με αυτήν».


Έκκληση για επίσπευση της διαδικασίας διαδοχής με έναν υποψήφιο, απηύθυνε και η Βάσω Παπανδρέου, συνδυάζοντας τις δύο παραπάνω τοποθετήσεις.

Από την πλευρά της η Λούκα Κατσέλη υπενθύμισε ότι είχε προειδοποιήσει πως «αν ψηφίζουμε ότι ζητάει η τρόικα οι πιέσεις θα ενταθούν» και τόνισε ότι «δυστυχώς» επιβεβαιώθηκε. Ζήτησε επίσης να υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για τα μέτρα και να συμμετέχει και το κοινοβούλιο στη διαμόρφωσή τους.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του Χάρη Καστανίδη, ο οποίος είπε ότι δεν έχει δώσει λευκή εξουσιοδότητση για τα μέτρα σε κανέναν υπουργό, αν αυτά δεν συζητούνται και στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Στο θέμα των μέτρων αναφέρθηκε και ο Θ. Παραστατίδης, τονίζοντας ότι δεν θα ψηφίσει άλλα μέτρα περικοπών.

Απάντησε επιχείρησε να δώσει ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο οποίος τόνισε ότι "δεν μπορούμε να πηγαινοφέρνουμε την εξουσιοδότηση στον Λ. Παπαδήμο γιατί θα ζαλιστούμε". Τάχτηκε ωστόσο κατά των νέων μέτρων, τονίζοντας ότι με μεγαλύτερη ύφεση "δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους πολίτες".

Αιχμές κατά του Ευ. Βενιζέλου άφησε η Κατερίνα Μπατζελή, τονίζοντας ότι δεν ήταν πλήρης η ενημέρωση που έκανε για το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Σκληρή ωστόσο ήταν και η τοποθέτηση του Δ. Βαρβαρίγου, αλλά για τον Γ. Παπανδρέου και κυρίως για το παροιμιώδες "λεφτά υπάρχουν". "Πρόεδρε δεν το είπες πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και δεν σου ξέφυγε. Το είχαμε συζητήσεις και στην ΚΟ, όπου πάλι είχε πει λεφτά υπάρχουν", είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ζακύνθου. Κατηγόρησε μάλισ τα τον Γ. Παπανδρέου ότι αυτός ζητούσε επίμονα εκλογές και έδωσε το πρόσχημα στον Κ. Καραμανλή να τις κάνει.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ