ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Πάνω από 10.000 επισκέπτες στα εγκαίνια του ΙΚΕΑ Θεσσαλίας

Τις πόρτες του για το κοινό άνοιξε σήμερα το πρωί το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία στην πόλη της Λάρισας. Πάνω από 10.000 άτομα επισκέφθηκαν την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του το νέο κατάστημα και είχαν τη δυνατότητα να βρουν αμέτρητες ιδέες και λύσεις για το σπίτι, σε ένα νέο χώρο 18.500 m².





Στο άνοιγμα του καταστήματος πραγματοποιήθηκε αγιασμός και κοπή του παραδοσιακού κορμού από τον Πρέσβη της Σουηδίας στην Ελλάδα, κ. Håkan Malmqvist και το δήμαρχο Νίκαιας κ. Ρίζο Κομήτσα.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων περιλάμβανε παραδοσιακό σουηδικό πρωινό για τους επίσημους προσκεκλημένους της ΙΚΕΑ. Χαιρετισμό για τα εγκαίνια του καταστήματος απηύθυναν εκτός από τον κ. Βασίλη Φουρλή, πρόεδρο του Ομίλου Fourlis, ο κ. Partik Lindvall Business Relations Manager Inter IKEA Systems BV, ο Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα κ. Håkan Malmqvist και o δήμαρχος Νίκαιας κ. Ρίζος Κομήτσας. Οι επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους του νέου καταστήματος.

Σε όλη την διάρκεια των εγκαινίων, face painters, κλόουν, ταχυδακτυλουργοί και animateurs διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των εγκαινίων θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο.

Πηγή: http://www.kosmoslarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ