ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

"Προσοχή" συνιστά στους πιλότους της η Αir France

Επιστολή στους πιλότους της έστειλε η Air France ζητώντας τους να τηρούν προσεκτικά τους κανονισμούς ασφαλείας

Στον "απόηχο" του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος του Ιουνίου, κατά το οποίο σκοτώθηκαν 228 άνθρωποι, η διοίκηση της Air France έστειλε επιστολή στους πιλότους της εταιρίας με την οποία τους ζητεί να είναι περισσότερο προσεκτικοί με τις διαδικασίες ασφαλείας, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα La Tribune.

Η εφημερίδα έγραψε ότι η διοίκηση της Air France ανταποκρίθηκε στις πιέσεις από τα σωματεία των πιλότων για την αναθεώρηση των κανονισμών ασφαλείας μετά από το αεροπορικό δυστύχημα του Ιουνίου με την πτήση AF447, η οποία κατευθυνόταν από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο Παρίσι.

Η εφημερίδα έγραψε ότι ο επικεφαλής της διαχείρισης πτήσεων Πιερ-Μαρί Γκοτρόν και ο επικεφαλής ασφαλείας Ετιέν Λίχτενμπεργκερ έγραψαν σε όλους τους κυβερνήτες αεροσκαφών της εταιρίας, ζητώντας τους να λάβουν υπ ' όψιν όλα τα πρόσφατα μεγάλα αεροπορικά ατυχήματα τα οποία σημειώθηκαν επειδή κάποιοι πιλότοι δεν τήρησαν τους κανονισμούς πτήσης.

Τα παραδείγματα που αναφέρθηκαν περιλαμβάνουν και την περίπτωση αεροσκάφους που απογειώθηκε παρότι είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός του καθώς και την περίπτωση πτήσης που πραγματοποιήθηκε παρά τα λάθη στον ανεφοδιασμό καυσίμων.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ