ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ανακατασκευή των πεζοδρομίων στην οδό Δήμητρας

Συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση των ιδιοκτητών των οικημάτων, καταστηματαρχών και κατοίκων της οδού Δήμητρας σχετικά με την ανακατασκευή των πεζοδρομίων της οδού, εν όψει της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος για το 2010, πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο.




Ο δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους, για την προεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου σχετικά με την ανακατασκευή των πεζοδρομίων της οδού Δήμητρας όπως και στο παρελθόν κατά την ανακατασκευή οδών και πεζοδρομίων ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες εξέφρασαν κι εκείνοι τις απόψεις τους για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων τις οποίες με ενδιαφέρον και προσοχή άκουσε ο δήμαρχος και οι παριστάμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συνάντηση εκτός του δημάρχου, έλαβαν μέρος ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Σπ. Μπαρμπούτης, η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου κ. Ασ. Αϊβαλιώτου και η προϊσταμένη του τμήματος κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κ. Ευτ. Γκένα.
 
Πηγή: http://www.kosmoslarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ