ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ευθύνες στη δημοτική αρχή από την πυροσβεστική


Ευθύνες στη δημοτική αρχή για την έλλειψη πυροσβεστικών κρουνών πέριξ της περιοχής του εργοστασίου κατασκευής στρωμάτων που τυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στις φλόγες, επέρριψε ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών περιφέρειας Θεσσαλίας Παναγιώτης Γάτος.


Όπως υποστήριξε ο κ. Γάτος ένας πυροσβεστικός κρουνός που βρίσκονταν έξω από την επιχείρηση ήταν χαλασμένος ενώ ο δεύτερος που απείχε 2 χιλιόμετρα από την πυρκαγιά ήταν εκτός λειτουργίας. Ο διοικητής τόνισε πως ο δήμος Λαρισαίων δεν φρόντισε για τη συντήρησή τους.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων Κωνσταντίνος Τζανακούλης υποστήριξε ότι οι άδειες λειτουργίας των επιχειρήσεων για θέματα πυρασφάλειας λαμβάνονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ευθύνη του δήμου είναι η συντήρηση των κρουνών.

Την ίδια ώρα κληθείς να απαντήσει για τον κρουνό που βρίσκονταν 2 χιλιόμετρα μακριά από το εργοστάσιο, ο δήμαρχος τόνισε ότι θα εξετάσουν το θέμα τις επόμενες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, δηλώνοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά πού βρίσκεται το εργοστάσιο που κάηκε και ο εκτός λειτουργίας κρουνός, άφησε να εννοηθεί ότι ίσως να ανήκει σε παρακείμενο δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ