ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ήττα της ΑΕΛ στα Γιάννινα

Μία ακόμα εκτός έδρας απαράδεκτη εμφάνιση συνοδεύτηκε με ήττα για την ομάδα της Λάρισας. Οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν κατάφεραν σε καμιά στιγμή να μπουν στο ρυθμό του αγώνα και ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0.


Ήττα της ΑΕΛ στα Γιάννινα Οι γιαννιώτες έδειξαν μεγαλύτερη θέληση για το αποτέλεσμα και τα κατάφεραν, σε αντίθεση με την ΑΕΛ, που και πάλι μπλέχτηκε σε περιπέτειες με αυτή την ήττα.

To πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με λιγοστές φάσεις, ανάξιες αναφοράς. Ο ΠΑΣ είχε μια υπεροχή, η οποία φάνηκε περισσότερο μετά το ημίωρο, όταν και για ένα πεντάλεπτο περίπου η ΑΕΛ έπαιξε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μελίσσης τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Σαϊτιώτη και του έγιναν ράμματα στο μέτωπο. Ομως πέρα από κάποια μακρινά σουτ, που δεν ανησύχησαν τον Βιέρα.

Το δεύτερο μέρος είχε διαφορετική εικόνα. Αρχικά η ΑΕΛ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με το ξεκίνημα της επανάληψης (50') όταν ο Μπλάζεκ από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σικαλιά που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Αφού δεν έγινε εκεί το 0-1, ο ΠΑΣ έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων πέτυχε δύο γκολ με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα τον Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας των βυσσινί και με κεφαλιά στο 55' και πλασέ στο 66' καθάρισε τη νίκη για λογαριασμό των ηπειρωτών.

Ο Ουζουνίδης έριξε στη μάχη ότι επιθετικές λύσεις είχε στα χέρια του, όμως σε τόσο βαρύ τερέν, με δύο γκολ στην πλάτη και τον ΠΑΣ καλά οχυρωμένο δεν κατάφερε το παραμικρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ