ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Συνάντηση επιστημόνων για τα Τέμπη

Με πρωτοβουλία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Ελλάδας, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 12μ., προσκλήθηκαν και θα επισκεφθούν την περιοχή όπου εκδηλώθηκαν οι πρόσφατες καταπτώσεις βράχων στην κοιλάδα των Τεμπών οι παρακάτω επιστήμονες -καθηγητές:

Συνάντηση επιστημόνων για τα Τέμπη
Γιώργος Δημόπουλος Καθηγητής Τεχνικής Γεωλογίας Α.Π. Θεσσαλονίκης. Ακίνδυνος Κελεπερτζής Καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωχημείας Ε.Κ.Π. Αθηνών. Ευθύμιος Λέκκας Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας Ε.Κ. Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γιώργος Μιγγιρος Καθηγητής Γεωλογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Χρήστος Νεοφύτου Καθηγητής, Κοσμήτορας Γεωπονικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Γιώργος Σούλιος Καθηγητής Υδρογεωλογίας Α.Π. Θεσσαλονίκης.   

Γιώργος Σταμάτης Αναπληρωτής Καθηγητής Υδρογεωλογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεράσιμος Τσελέντης Καθηγητής Σεισμολογίας και Γεωφυσικής Πανεπιστημίου Πατρών.

Προκειμένου να αξιολογήσουν την υφιστάμενη κατάσταση και να διερευνήσουν, τις δυνατότητες ταχείας αποκατάστασης, έτσι ώστε να υπάρχει σύντομη και ασφαλής επαναλειτουργία του οδικού δικτύου.

Επίσης θα διατυπωθούν ερωτήματα προς την κατασκευάστρια εταιρία και τους επιβλέποντες  σχετικά με τη μέθοδο και τους τρόπους συνέχισης του έργου.

Μετά το πέρας της επίσκεψης θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Ελλάδας (Καψούρη 4, Λάρισα) με μοναδικό θέμα τις καταπτώσεις βράχων στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ