ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Εβδομάδα ταινιών μικρού μήκους στη Λάρισα

Με στόχο να γεμίσουν οι αίθουσες προβολών, να ανταποκριθεί το κοινό σε αυτή την προσπάθεια πραγματοποιείται το 2ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας «Artfools video festival».

Εβδομάδα ταινιών μικρού μήκους στη Λάρισα Στη συνεργασία με το ΤΕΙ Λάρισας αναφέρθηκε χθες στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Άντα Σαρτζή.

Ένα νέο στοιχείο που αλλάζει τη φυσιογνωμία του Φεστιβάλ είναι ότι δεν είναι πλέον μόνο διαγωνιστικό, αλλά θα περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες με αποτέλεσμα από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου «η πόλη θα ζει στο ρυθμό του κινηματογράφου», σημείωσε η κ. Σαρτζή.

Ταινίες μικρού μήκους, εκθέσεις βιβλίων κινηματογράφου, παρουσίαση βιβλίου «Ο ηθοποιός ανάμεσα στη σκηνή και την οθόνη», από την λέκτορα της σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ Χριστίνα Αδάμου και τέλος μια μουσική παράσταση με τον τίτλο «Τραγούδια από το διεθνή κινηματογράφο», η οποία θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου.

Θα προβληθούν 32 ταινίες και συνολικά οι Λαρισαίοι συνεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 60 ταινίες μικρού μήκους σε μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ