ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Οι πισίνες της Νίκαιας


Όταν κάποιος εργάζεται σε εφημερίδα της Αθήνας και ασχολείται με το ρεπορτάζ περιφέρειας «ανακαλύπτει» καθημερινά διάφορα και μένει έκπληκτος με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα μακριά από την πρωτεύουσα!

Οι πισίνες της Νίκαιας
Ανακαλύπτει τον κόσμο! Ο λόγος για ένα σχόλιο που φιλοξενούσε χθες η εφημερίδα «Το Βήμα».
 
Ο συντάκτης του περιφερειακού ρεπορτάζ μελετούσε την αθάνατη όπως λέει ελληνική επαρχία μέσω του Google Εarth (μάχιμο ρεπορτάζ), εστράφη, λοιπόν, ο συντάκτης στο Θεσσαλικό κάμπο και εντόπισε ορισμένα ανεξήγητα φαινόμενα στη Νίκαια της Λάρισας!
 
«Συγκεκριμένα σε μια τυχαίως επιλεγείσα αραιοκατοικημένη έκταση ίση με περίπου 1 τετραγωνικό χιλιόμετρο εντόπισε οκτώ γαλάζιες κηλίδες σε παραλληλόγραμμο σχήμα», σημειώνει στο σχόλιο και προσθέτει «θα έλεγε κανείς ότι επρόκειτο για κάποια επέμβαση εξωγήινων, αν δεν ήταν ολοφάνερο ότι ήταν... σύγχρονες πισίνες.
 
Μάλιστα ολόκληρη η κωμόπολη είναι διάστικτη από πισίνες». Έπεσε από τα σύννεφα ο συντάκτης των Αθηνών με την «ανακάλυψη» των πισινών στην επαρχία και κάνει ένα ατυχές κατά τη γνώμη μας σχόλιο για τον Αχελώο «δεν μπορώ φυσικά να πιστέψω ότι η επιμονή των κυβερνήσεων να εκτρέψουν τον Αχελώο σχετίζεται και με τις αυξημένες ανάγκες για νερό που προκαλούν οι πισίνες της περιοχής».

Θέλω να ελπίζω ότι δεν πέρασε τους αγροτικούς ταμιευτήρες για πισίνες! 
 
kosmoslarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ