ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Γεμίστε τα ρεζερβουάρ...

Στεγνώνουν το ένα μετά το άλλο τα πρατήρια υγρών καυσίμων στη Λάρισα, ενώ σήμερα αναμένεται να διαθέτουν αμόλυβδη 20 βενζινάδικα στην πόλη. Τα 8 στα 10 πρατήρια υγρών καυσίμων είχαν αδειάσει τις δεξαμενές έως χθες σύμφωνα με την πρόεδρο των βενζινοπωλών Λάρισας κ. Έλλη Παπαδοπούλου,

Γεμίστε τα ρεζερβουάρ ενώ σήμερα αναμένεται να στεγνώσουν και τα τελευταία πρατήρια. Περισσότερα αποθέματα διαθέτουν τα βενζινάδικα στους περιφερειακούς δήμους.

Πετρέλαιο θέρμανσης


Για σύγχυση με το καθεστώς έκδοσης αποδείξεων λιανικής για τις πωλήσεις καυσίμων και τη διακοπή επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) του πετρελαίου θέρμανσης από το υπουργείο Οικονομικών κάνει λόγο η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών (ΟΒΕ) με ανακοίνωσή της.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι το θέμα τoυ ΕΦΚ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον εφοδιασμό των καταναλωτών με πετρέλαιο θέρμανσης.

Σε ό,τι αφορά τις αποδείξεις, επισημαίνει ακόμη ότι έχει κάνει επανειλημμένα διαβήματα γραπτώς και προφορικώς προς το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να λύσει άμεσα το θέμα της έκδοσης Υπουργικής Απόφασης, η οποία θα νομιμοποιεί την έκδοση αποδείξεων από τις ήδη υπάρχουσες ταμειακές μηχανές στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τους βενζινοπώλες, στόχος της τακτικής αυτής είναι ο πλήρης αποπροσανατολισμός των καταναλωτών, ώστε αυτοί να στρέφονται κατά των βενζινοπωλών και όχι κατά των σκληρών φορολογικών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση, με αποκορύφωμα την τεράστια αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ