ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

62 χρόνος από την Κρήτη,βίαζε την κόρη του,που απόκτησε από την..θετή του κόρη!


Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη
Επί δύο χρόνια καταζητούνταν από τις διωκτικές Αρχές καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το βιασμό της ανήλικης κόρης του την οποία είχε αποκτήσει με την θετή κόρη του (!) την οποία είχε παντρευτεί μετά το χωρισμό του με την μητέρα της...
Προχθές έπεσε τυχαία σε μπλόκο του ΤΑΕ Ηρακλείου και συνελήφθη. Ο λόγος για έναν 62χρονο Κρητικό, ο οποίος με βάση τα όσα είχε καταγγείλει η ανήλικη, είχε μετατρέψει τη ζωή της σε έναν πραγματικό εφιάλτη. Η υπόθεση δεν ήρθε ποτέ στο φως της δημοσιότητας. Οι τραγικές πτυχές της υπόθεσης αποκαλύπτονται σήμερα με την σύλληψη του 62χρονου, ο οποίος περιγράφεται ως «βίος και πολιτεία» από τους αστυνομικούς που είχαν χειριστεί τότε την υπόθεση.
Δυστυχώς με βάση το βούλευμα που έχει εκδώσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου η ανήλικη είχε καταστεί «αντικείμενο» σεξουαλικής εκμετάλλευσης και για άλλους άνδρες στο χωριό όπου διέμενε με την οικογένεια της.
Ο Γολγοθάς της δεν περιοριζόταν μόνο στην απίστευτη συμπεριφορά του πατέρα της. Δύο ακόμα κάτοικοι του χωριού κατηγορούνται για βιασμό και άμεση συνέργεια σε βιασμό αντίστοιχα. Και οι δύο είναι κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση με «πρωταγωνιστή» τον 62χρονο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 62χρονος αρχικώς διέμενε σε περιοχή του νομού Λασιθίου. Πριν από χρόνια παντρεύτηκε τη θετή κόρη του και εγκαταστάθηκαν σε χωριό του νομού Ηρακλείου. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Η δεκατριάχρονη ήταν η προτελευταία.
Όπως αναφέρουν αστυνομικοί ως πατέρας ουδέποτε έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τα παιδιά του. Τα παραμελούσε και πολύ συχνά τα κακοποιούσε. Στη διάρκεια της προανάκρισης οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι το κορίτσι υποχρεωνόταν να εκδίδεται με μεγάλους σε ηλικία κατοίκους του χωριού για τέσσερα και πέντε ευρώ.
Το οξύμωρο είναι ότι τις έρευνες της αστυνομίας προκάλεσε καταγγελία του 62χρονου σε βάρος των δύο συγκατηγορούμενων του. Τους κατήγγειλε για το βιασμό της κόρης του, ζητώντας την τιμωρία τους...
Η 13χρονη προσήχθη για κατάθεση. Δεν διέψευσε την καταγγελία του πατέρα της για τους δύο συγχωριανούς του. Μάλιστα περιέγραψε με λεπτομέρειες το περιστατικό που συνέβη μεταμεσονύκτιες ώρες της 7ης Ιουλίου του 2007 σε αγροικία, κοντά στο χωριό. Όπως αναφέρεται στο βούλευμα, οι δύο άνδρες την οδήγησαν στην περιοχή με σωματική βία. Ο ένας την κρατούσε ακινητοποιημένη, κάμπτοντας τα χέρια της στο ύψος των ώμων, ώστε να αφήσει ελεύθερο το πεδίο στον άλλο για να βιάσει το κορίτσι.
Η ανήλικη ωστόσο ευρισκόμενη στο αστυνομικό τμήμα εμφανίστηκε αποφασισμένη να αποκαλύψει και τα όσα είχε βιώσει στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος επίσης τότε συνελήφθη. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι τον κατήγγειλε η κόρη του για να τον εκδικηθεί επειδή ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας για τα όσα εκτυλίσσονταν στο χωριό.
Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην ανάκριση. Απολογήθηκε, όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και έκτοτε είχε εξαφανιστεί. Τελικά όπως διαπιστώθηκε, ο 62χρονος είχε εγκατασταθεί σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Πηγή:Πατρίς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ