ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δικτύωση των αρχαίων θεάτρων Θεσσαλίας



Προτείνει ο Απ. Παπατόλιας. Απαντήσεις στις δηλώσεις Κ. Αγοραστού
Από: magnesianews.gr



Συνάντηση με τους απολυμένους συμβασιούχους του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας κ.κ. Αθανάσιο Τζιαφάλια Αρχαιολόγο, Γιώτα Καλοτραπέζη διοικητική υπάλληλο, Θεανώ Αγγέλου και Γιώργο Σουλούκο, φύλακες, είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης ¨Θεσσαλών Δύναμη¨ κ. Απόστολος Παπατόλιας, στο πλαίσιο της οποίας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου.

Ο κ. Παπατόλιας δεσμεύτηκε ότι από τη θέση του Αιρετού Περιφερειάρχη, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ασκώντας κάθε δυνατή και θεμιτή πίεση προς το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού, για την χωρίς καμία απολύτως χρονοτριβή ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Αρχαίο Θέατρο, όπως επίσης, ότι θα μεριμνήσει για τη διασύνδεση του έργου με την πολιτιστική Μεσογειάδα και την περαιτέρω ανάδειξή του, ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.

Το σύμβολο της Λάρισας για τους Μεσογειακούς Αγώνες στον τομέα του Πολιτισμού είναι το Αρχαίο Θέατρο και αυτό πρέπει να γίνει ορατό με όλους τους δυνατούς τρόπους, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπατόλιας.
Παράλληλα ο κ. Παπατόλιας παρουσίασε την πολιτική της παράταξής του, σε ότι αφορά στη Δικτύωση των Αρχαίων Θεάτρων της Θεσσαλίας και των Πολιτιστικών προορισμών.

Απαντήσεις σε Κ. Αγοραστό
Ο κ. Αγοραστός στο γενικότερο άγχος του να παρακολουθήσει τη δραστηριότητά μας, μας άσκησε κριτική για τη στάση μας απέναντι στο μείζον γεγονός των Μεσογειακών Αγώνων. Μας καταλόγισε δήθεν πλημμελή προετοιμασία και έλλειμμα πανθεσσαλικής αντίληψης.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, εκτίθεται, προσπαθώντας να καλύψει θέματα που δεν γνωρίζει. Καταρχήν, του θυμίζουμε την πρωτοβουλία που αναλάβαμε πριν από μία εβδομάδα για το Μεσογειακό χωριό, επισημαίνει σε απάντησή του προς τον συνυποψήφιό του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Παπατόλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ