ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Α.Σαμαράς:«Να παραμείνει στις επάλξεις ο νομάρχης»

Την ανιδιοτέλεια, τον χαρακτήρα και την προσφορά του Νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρού σε όλη την περιοχή εξήρε κατά τη σημερινή του επίσκεψη στη Νομαρχία Λάρισας ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαράς.

«Να παραμείνει στις επάλξεις ο νομάρχης» Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του αρχηγού της Ν.Δ. στη Θεσσαλία, έγινε μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τον κ. Κατσαρό διότι “πάντοτε, καθ΄όλη τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής του πορείας”, όπως είπε χαρακτηριστικά, “υπερασπίστηκε τα δίκαια της περιοχής πέρα και πάνω από κόμματα. Θα ήθελα να τον παρακαλέσω να παραμείνει στις επάλξεις του αγώνα διότι η συμβολή του είναι πολύτιμη και για την παράταξη και για τη Θεσσαλία”.

Αναφερόμενος στη μεταρρύθμιση του “Καλλικράτη” ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι “πρόκειται για “κοπτοραπτική” από πλευράς χωροταξίας, ενώ οι νεοσύστατες περιφέρειες δεν θα έχουν ουσιαστικά οικονομικούς πόρους για να κινηθούν. Δεν είχαν την ευαισθησία οι αρμόδιοι ούτε καν να προτάξουν την υλοποίηση σημαντικών έργων, όπως για παράδειγμα τα προγράμματα του “Αλ. Μπαλτατζής”.

Από την άλλη μεριά, για τα σχολεία δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ. Όλα αυτά φωτογραφίζουν την κυβερνητική αναισθησία σε ένα θέμα που έπρεπε να είναι πρώτο στη λίστα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι αυτά τα λίγα που λέμε να τα τηρήσουμε και από τα λίγα να κάνουμε πολλά. Και αυτό θα είναι υπεύθυνος να το κάνει ο Κώστας Αγοραστός ως πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μαζί με την αντιπεριφερειάρχη  κ. Καραλαριώτου”.

Από την πλευρά του ο κ. Κατσαρός καλωσόρισε τον κ. Σαμαρά και επεσήμανε:
“Είναι τιμή και χαρά μας να μας επισκέπτεται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα τώρα σε μία περίοδο που ο νομός μας αλλά και όλη η χώρα περνά δύσκολες ώρες. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να αφουγκραστεί τα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, πόσο μάλλον  σε μία περιοχή που χτυπά η καρδιά του αγροτικού κόσμου που βρίσκεται πλέον σε δραματική κατάσταση.

Είναι γνωστό ότι στην περιοχή μας καλλιεργείται ως επί το πλέιστον βαμβάκι και η ζημιά που υπέστησαν οι παραγωγοί φέτος είναι τεράστια. Επιιπρόσθετα, η μη συνέχιση των αγροτοπεριβαλλοντικών προγραμμάτων και η παύση των έργων του “Αλεξ. Μπαλτατζής” είναι ότι χειρότερο για τους αγρότες της περιοχής μας. Η αξιοπιστία των κομμάτων έχει πλέον ελαχιστοποιηθεί. Ο κόσμος πρέπει να ακούσει αλήθειες για να πιστέψει ξανά. Θα σας περιμένουμε λοιπόν να έρθετε και πάλι στη Λάρισα, ως πρωθυπουργός, για να δώσετε ξανά την ελπίδα στον κόσμο”.

Αναφερόμενος στο έργο που υλοποιήθηκε στο νομό κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο κ. Κατσαρός επεσήμανε ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας που κατέβαλε η Ν.Α. Λάρισας σε συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου, τους βουλευτές της περιοχής, το Επιμελητήριο και όλους τους φορείς.

“Απο δω και πέρα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαρός, “ο Κώστας Αγοραστός και η Ρένα Καραλαριώτου μπαίνουν στη μάχη την περαιτέρω ανάπτυξη της Θεσσαλίας και τη διεκδίκηση μεγάλων έργων για το καλό του τόπου”.

Κατά την επίσκεψη παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρ. Ζώης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο πρώην διοικητής του ΕΛΓΑ κ. Ν. Κατσαρός, οι αντινομάρχες κ. Χρ. Καλομπάτσιος, Χρ. Σιδερόπουλος, Κ. Σπανούλης, Ν. Κουτσογιάννης, Αντ. Δραμαλιώτης, η 'Επαρχος Ελασσόνας κ. Μαρία Μαμάρα ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας κ. Β. Ντόκος, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ